Artvin Valisi Yılmaz Doruk Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Bir sonraki Ramazan ayına sağlık ve esenlikle kavuşma temennisinde bulunan Vali Doruk,Artvinli hemşerilerinin bayramını kutladı. “Sevgi ve merhamete muhtaç, yetim, öksüz, hasta, yaşlı ve kimsesizlerin sevinci olalım.” diyen Vali Doruk mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yaşamımıza sayısız güzellikler katan Ramazan ayını nihayete erdirirken umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir Bayrama daha kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Örf ve adetlerimizin önemli bir parçası olan bayramlar; birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, milli ve manevi duygularımızın daha da güçlenmesine vesile olan kutlu zaman dilimleridir.

Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerin sorumluluğuyla hareket ederek, sevgi ve merhamete muhtaç, yetim, öksüz, hasta, yaşlı ve kimsesizlerin sevinci olalım.

Bu düşüncelerle, kıymetli Artvinli hemşerilerimin ve aziz milletimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bir sonraki Ramazan ayına sağlık ve esenlikle kavuşmamızı diliyorum.”

Artvin'de uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı Artvin'de uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı

Editör: Haber Merkezi