Borçka Belediye Meydanı önünde gerçekleştirilen törende, Atatürk Anıtı’na Garnizon Komutanlığı çelengi, Kaymakamlık çelengi ve Borçka Belediyesi çelengi konularak başlandı.

30 Ağustoss borçka ağğ30 (6)

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Borçka Kaymakamı Hakan Contarlı, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ve Garnizon Komutanı Sadık Yeşilyurt askeri birliğin ve halkın bayramını kutladılar. Daha sonra Borçka Kaymakamı Hakan Contarlı tebrikleri kabul etti.

30 Ağustoss borçka ağğ30 (5)

2. Hudut Bölük Komutanlığı Piyade Asteğmen Onur Seslikaya günün anlam ve önemine dair konuşmasını gerçekleştirmesinin ardından 2. Hudut Bölük Komutanlığı Piyade Er Hasan Yalçın kürsüde günün anlam ve önemine dair şiir okuyarak tören geçişi gerçekleştirildi.

30 Ağustoss borçka ağğ30 (4)

Borçka 103. Yıl Dönümünü Kutladı Borçka 103. Yıl Dönümünü Kutladı

Tören geçişinin ardından Borçka Şehitlik Anıtı’nı ziyaret edilerek Kuranı Kerim tilaveti okundu.

Törene; Borçka Kaymakamı Hakan Contarlı, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Garnizon Komutanı Sadık Yeşilyurt, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Haber: Emine OCAKÇI

30 Ağustoss borçka ağğ30 (3)30 Ağustoss borçka ağğ30 (2)30 Ağustoss borçka ağğ30 (1)30 Ağustos Borçka ağ30 (2)30 Ağustos Borçka ağ30 (1)30 Ağustoss borçka ağğ30 (7)

Editör: Editör Masası