7 Mart Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı 1 puanla ligin son sırasında yer alıyor.
Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Artvin 7 Mart Spor Kulübü, 8. Hafta da Elazığ Sysk karşılaşmasında 21-20 yenildi.
Artvin 7 Mart Spor Kulübü galibiyet özlemine Elazığ SYSK karşısında da son veremedi. Ligde oynadığı 6 karşılaşmada 5 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Artvin 7 Mart Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı 1 puanla ligin son sırasında yer alıyor.
Çoruh Üniversitesi 15 Temmuz Spor Salonu'nda hafta sonu oynanan karşılaşmada rakibi karşısında üstünlüğü ele alamayan 7 Mart Kadın Hentbol Takımı, ilk yarıyı 11-8 geride kapattı. İkinci yarıda da istediği set hücumlarını sahaya yansıtamayan 7 Mart Spor karşılaşmadan da 21-20 yenik ayrıldı.
Karşılaşmada temsilcimiz 7 Mart Spor Kulübü Kadın Hentbol takımında Sudenaz Eryiğit 5 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olurken Elazığ SYSK Esengül Adsız 9 sayı ile en skorer isim oldu.
Temsilcimiz 7 Mart Spor haftaya deplasmanda OĞUZELİ HEM ile karşılaşacak.
Maç sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan 7 Mart Spor Kulübü Antrenörü Murat Ülker şu ifadeleri kullandı:
“Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Kulübümüz Elazığ Sysk ile 8. Hafta mücadelesinde Artvin'de karşılaştı. 2020-2021 Sezonunda Kadınlar Süper Liginde mücadele edip 1. Lige düşen Elazığ SYSK 12 yıldır birlikte ve ligde mücadele etmelerinden dolayı, tecrübe ve sert oyunları müsabaka sonucunu belirlemiştir. Genç kızlarımızı, göstermiş olduğu mücadelesinden dolayı tebrik ederim.”
Uğur Aykan

Borçka'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi Borçka'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Editör: Haber Merkezi