İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Yusufeli’ndeki okullarda bir dizi ziyarette bulundu.
2021-2022 eğitim öğretim yılının yüz yüze başlaması dolayısıyla gerçekleştirilen ziyaret programına Dereiçi köyündeki Dereiçi İlkokulu ile başlayan Acar; Sarıgöl Şehit Onbaşı Soner Ateşsaçan İlk/Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy YİBO ile programına devam etti.
Dereiçi köyünde meydana gelen yangın afetinde kitapları zarar gördüğü için büyük üzüntü yaşayan Dereiçi İlkokulundaki 1, 2, 3 ve 4. Sınıflara kitap hediye eden Acar "Salgın sebebiyle uzun bir süre okullarımızdan uzak kaldınız. Bu sebeple yeni eğitim öğretim yılında sizleri okullarımızda ziyaret etmek için geldim. Uzun zaman sonra sizleri okullarımızda görmek çok mutluluk verici." dedi. Dereiçi İlkokulunun ardından Sarıgöl Şehit Onbaşı Soner Ateşsaçan İlk/Ortaokulunu ziyaret eden Acar, öğrenciler ile yemek yedi ve sohbet etti. Devamında İlçe Müdürleri ve Şube Müdürleriyle çevrim içi toplantıya katılan Acar, toplantının sonlanması ile Mehmet Akif Ersoy YİBO'daki öğrenci ve öğretmenlerini ziyaret etti.
Ziyaretleri sırasında öğretmenlerimiz ile de bir araya gelen Acar, Milli Eğitim Bakanlığının salgın sürecindeki tedbirleri, Artvin’in başarı durumu ve il yapılan çalışmaları değerlendirerek tüm öğretmenlere özverili çalışmalarından ötürü teşekkürlerini belirtti.
Artvin Milli Eğitim Müdürlüğü

Yusufelililer yeni köylerinden memnun Yusufelililer yeni köylerinden memnun

Editör: Haber Merkezi