Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Cengiz, 2023-2024 Eğitim- Öğretim yılının başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Öğrencilerimiz, Saygıdeğer Velilerimiz ve Kıymetli Öğretmenlerimiz,  

   Bir eğitim-öğretim yılına daha başlıyor olmanın sevincini ve heyecanını beraberce yaşıyoruz.

   Bir toplum, medeniyet sahasında ne kadar yol almak isterse; eğitime o kadar önem vermek durumundadır. Başöğretmen Atatürk'ün "Eğitimdir ki bir ulusu, ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatır; ya da tutsaklık ve düşkünlüğe bırakır." sözleri, eğitimin önemini açıkça ifade etmektedir.

” Biz Bu Gümrük Kapılarında Çile Çekerken, Bakanlarımız Neden Bizimle İlgilenmiyorlar, Suçumuz Ne Biz Ekmeğimizin Peşind ” Biz Bu Gümrük Kapılarında Çile Çekerken, Bakanlarımız Neden Bizimle İlgilenmiyorlar, Suçumuz Ne Biz Ekmeğimizin Peşind

   Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Çünkü iyi yetişmiş ülkesini ve dünyayı tanıyan donanımlı nesiller, hem kendilerinin geleceği hem de ülkemizin ve dünyamızın geleceği açısından son derece önemlidir.

   Tarihin bizlere yüklediği önemin bilincinde olarak, Başöğretmenimiz Atatürk'ten aldığımız ödev doğrultusunda " Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller" yetiştirmeye devam edeceğiz.

   Yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, yöneticilerimize, çalışanlarımıza, velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor; okulla bu yıl tanışacak evlatlarımıza ve aramıza yeni katılan meslektaşlarımıza başarılar diliyorum.”

Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Editör: Editör Masası