AFGAD Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kars tarafından, yapılan açıklamaya göre 25 Kasım’da 10.00-16.00 saatleri arasında Artvin Merkez Öğretmenevi Eğitim Salonunda iki oturum olarak düzelecek programa, konuya ilgi duyan katılımcılar, hiçbir ücret ödemeden iştirak edebilecek ve kayıtlı kursiyerler Eğitim Sertifikası alabilecek. 

Kars, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

İnternet yayıncılığı ve Sosyal medya kullanımı, günümüz dünyasında her gün gelişen ve değişen şekliyle hayatımızda önemli bir yer tutmaktadır. İnsanlar ve kurumlar arasında daha fazla etkileşim ve paylaşımın artmasına yardımcı olan en önemli faktör, artık sosyal medyanın ve bu mecrada kullanılan alanların yayınlaşması olmuştur. 

Kaçınılmaz olarak hayatın hemen her alanında kullanılarak, insanlar arasındaki mesafeyi kısaltan bu iletişim türü, aynı zamanda daha fazla bilgiye ve fikirlere erişebilmeyi de sağlamaktadır. 

‘Yalancı Aranıyor’ Sahnelerde Buluşmaya Hazırlanıyor. ‘Yalancı Aranıyor’ Sahnelerde Buluşmaya Hazırlanıyor.

Özellikle habercilikte ve e- ticaret ortamındaki bu yöndeki gelişmeler; Kurumları, Siyasi yapıları, STK’ları, Meslek Örgütlerini, Ticari teşekküller ve Sade vatandaşları da içine alan bir etkileşimi beraberinde getirmiştir. 

Bu bağlamda, basın camiası başta olmak üzere, ilgisi olan kişi ve kurumların, bu programdan yararlanmalarını sağmak üzere ‘İnternet Haberciliği, SEO ve Etkin Sosyal Medya Yönetimi’ konularında, derneğimiz tarafından eğitim düzenlenmiştir. 

Eğitim alt başlıklarımız; ‘Sayfa Veri Tabanı Yönetimi, Sosyal Medya Yönetim Sistemleri, Kurum Kimliği, İmaj Yönetimi ve Lansmanı, SEO İçerik Yaratma Teknikleri, Bilinçli İçerik Yönetimi’ şeklinde belirlenmiştir. 

Kurumların Basın ve Halkla İlişkiler Birimleri ile ticari teşekküllerin konuyla ilgili sorumlularını, eğitimimize katılmasını bekliyoruz.”

Haber: Emine OCAKÇI 

Editör: EMİNE OCAKÇI