9-13 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 49. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali gündüz etkinlikleri ile devam ediyor. 

Festivalin dördüncü gününde İnönü Bulvarı’nda kültürel yarışmalar ve gösteriler düzenlenerek Arhavi halkı eğlencenin tadını çıkarıyor. Saat 11.00’da başlayan gösterilerde; Hamsili Ekmek ve Laz Böreği yapma yarışması, fındık ayıklama yarışması, aykırı hızarla odun kesme yarışması, dik hızarla tahta biçme gösterisi, dibekte mısır ayıklama yarışması, tahta araba yarışması ve halk oyunları gösterisi ile festival renkli görüntülere sahne oluyor. Yöreye ait, kültürünü yansıtan gösteri ve yarışmaların olması Arhavi halkının ve gelen misafirlerin ilgisini çekiyor.

arhavi festivall ağ12 (1)

Gündüz etkinlikleri içerisinde festivalde; çocuk animasyon gösterileri, plaj voleybol finali ve tenis turnuvası finalinin gerçekleşeceği bildirildi. Tüm gün devam eden festivallerin gece programında ise; halk oyunları gösterisi, Kopa konseri, Tuğçe Kandemir konseri, Koray Avcı konseri ve DJ Zelal’in çıkması ile Arhavi halkı müzik ve sanat ile doyuma ulaşacak.

Haber: Gülşen MAKAR

arhavi festivall ağ12 (2)

Çalışmanın Tekrar Başlaması Tepki Çekti Çalışmanın Tekrar Başlaması Tepki Çekti

fstival  (1)fstival  (3)fstival  (2)

Editör: Editör Masası