Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki okullarda 12 Eylül 2022’de başlatılan 2022-2023 eğitim öğretim yılı 16 Haziran itibariyle tamamlandı.

Seyitler TOKİ Şehit Onur İlhan İlk ve Ortaokulu öğrencilerine karnelerini vererek heyecanlarını paylaşan İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, öğrencilere tatilde bol bol dinlenip kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

Karne 4

Kır Çiçekleri Anasınıfı öğrencileri ve okulun 1’inci sınıf öğrencileri ile bir süre sohbet eden Acar, “Eğitim kenti Artvin’imizde yoğun ve yorucu bir eğitim yılını geride bıraktık. Öğrencilerimiz eğitim yılında birçok başarıya imza attılar. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Tatilde bol bol kitap okuyarak ve dinlenerek yeni eğitim yılında tekrar ikinci evleri olan okullara dönecekler. Bizler onlara tüm imkânlarımızı kullanarak kaliteli eğitim sunmak için çalışmaya devam edecek ve büyük bir heyecanla bekleyeceğiz.” dedi.

Karne 3

Karne törenine katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran da Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliliği içinde öğrencilerin sportif becerilerinin gelişmesi için tüm imkanları sunmaya devam edeceklerini kaydetti.

Eğitimler 2 Ekim’de başlıyor  Eğitimler 2 Ekim’de başlıyor 

Karnelerini alan öğrenciler yaklaşık 3 ay sürecek yaz tatiline girmenin mutluluğunu yaşadı.

Emine OCAKÇI

Karne 2

Krne 5

karne

Editör: Editör Masası