Kimliği Belirsiz Kişiler Tarafından Tahrip Edildi. Kimliği Belirsiz Kişiler Tarafından Tahrip Edildi.


Saadet Partisi Borçka Belediye Başkan Adayı Mevlüt Balcı, ilçedeki eksiklikleri tespit ederek çalışmalar yapacaklarını söyledi.
31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Borçka Belediye Başkanlığına aday olan Mevlüt Balcı, milli görüş belediyeciliği konusunda ilerleyeceklerini belirterek “daha iyi bir yaşam senin hakkın” sloganı ile çalışmalarına başladıklarını duyurdu. 
İmam Hatip görevinden emekli olduktan sonra Borçka’da esnaflık yapan Balcı, Saadet Partisinin ilkleri neticesi ile başarılı olduğunu bu nedenle sorumluluk bilinci ile Belediye Başkanlığına talip olduğunu söyledi. 
Saadet Partisinin Belediyecilik noktasında başarılı olduğunu vurgulayan Balcı, seçim sürecini hakkında şu sözleri dile getirdi  “31 Mart yerel seçimlerin güzel bir şekilde geçmesini diliyorum. İnşallah kardeşlik, insanlık kazanır diye düşünüyorum. Biz Saadet Partisi olarak her ne kadar oyumuz diğer partilere göre düşük görünse bile yüzde yüz haklı bir davamız var. Biz diğer siyasi partiler gibi değiliz. Bu noktada Belediye Başkan Adayı hususunda bizim teşkilatımız bu noktada belediyecilikte çok başarılı olduğunu bildiğimiz için bunu en güzel şekilde de yapabileceğimizi bildiğimiz için bizde talip olduk.” 
“Saadet Partisinin İlkeleri Bellidir” 
Belediyeciliği en iyi bilen milli görüş teşkilatının Saadet Partisi olduğunu vurgulayan Balcı, “Bu süreç içerisinde diğer belediye başkan adayları kardeşlerimizin çalışmalarına devam ettikleri gibi bizde bu noktada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediyecilik dendiği zaman aslında başarı noktasında milli görüş belediyeciliği herkes bilir. Belediyeciliği en iyi bilen milli görüş teşkilatıdır Saadet Partisidir. Bunun bir çok örnekleri var, bunu bugün sayın Cumhurbaşkanımızda çok iyi biliyor. Zaman zaman 94 ruhundan bahseder yani Saadet Partisinin bu ruhu kendi içerisindeki barındırdığı ilkeleridir. Saadet Partisinin ilkeleri bellidir. Onun için bu ilkeler ile başarılı olduğunu görüyoruz, biliyoruz. Biz de bu noktada sorumluluğumuzun bilinci ile hareket ettiğimiz için Saadet Partisinden aday olduk” diye konuştu.
İlçede yapılacak projeler hakkında bilgi veren Balcı, “Saadet Partisi yapacaklarını vaat etmez” diyerek eksiklikler noktasında tespitlerde bulunup projelerin gerçekleşeceğini aktardı.
İlçede yapılması gereken birçok hizmetin olduğuna değinen Balcı, “Saadet Partisi yapacaklarını vaat etmez ama bilinçle, şuurlu bir şekilde nelerin yapılacağını iyi tespitini yapar yapılması gerekeni projelerini koyar ve gerçekleştirecek hususları en güzel şekilde yapmaya çalışır. Borçka ilçemizde eksikler var. Yapılması gereken birçok hizmetler var. Mesela otopark sorunu, sokak köpeklerinin vatandaşları rahatsız ettiğini görüyoruz biliyoruz bu sorunlar mevcut. Toplumda birlik ve beraberlik hususundaki ayrışma siyasi noktada sıkıntılar yaşandığını görüyoruz. Onun için buna benzer eksikliklerin varlığını bilerek belediyenin yapması gerekenleri tespit ederek bunları yapmaya çalışacağız” ifadelerine yer verdi. 

Editör: Editör Masası