Osman Nuri Başaran yaptıkları ve bundan sonra yapacakları faaliyetler hakkında bilgi verdi
Bursa’da faaliyet gösteren Artvin Vakfı 27 Mart’ta kongre gerçekleştirecek. Artvin Vakfı Başkanı Osman Nuri Başaran 27 Mart’ta yapılacak kongre ile ilgili açıklama yaptı.
Artvin Vakfı’nın başkanlığını yapan Osman Nuri Başaran 27 Mart’ta yapılacak olağan kongre öncesi değerlendirme yaptı.
Başaran, “Marmara Bölgesi’nde düzenli olarak burs veren nadir vakıflardan biriyiz. Şu an 10 civarı mezun kaymakamımız oldu. Doktorlarımız var. Okulunu bitirdikten sonra Yusufeli Devlet Hastanesi’nde görev alan bir doktorumuz iki öğrencinin bursunu karşılıyor. Bursa’da her yıl 10 ailemizin erzağından ısınmama ve diğer ihtiyaçlarına kadar bakımlarını üstendik. Vakfımız adına Bursa’da bir kent ormanı oluşturduk. Aşure mevsiminde Bursa’nın değişik noktalarında ikramlarımız oldu” ifadelerine yer verdi.
Bursa Artvin Vakfı olarak Soma Maden faciasında, Barış Pınarı Harekatı’nda mağdur ve şehit yakınlarına vakfı bütçesinden değil doğrudan yöneticilerin kendi bağışlarıyla nakdi destek yaptıklarını söyledi.
Aynı şekilde, FETÖ kalkışmasında mağdur olan 15 Temmuz şehitlerine de vakfın desteği olduğunu bildirdi.
Başaran ayrıca ekibi ile yeni dönemdeki hedefini açıkladı ve “Bursa’ya vakıf bünyesine öğrenci yurdu kazandırmak istiyoruz, bu konuda girişimlerimizi başlattık”dedi.
Başaran, 27 Mart’ta Yusufelililer Derneği’nde yapılacak kongrede hem yaptıklarını hem yeni hedeflerini anlatarak üyelerden güvenoyu isteyecek.

Yıldırım, Murgul Belediye Başkanlığına aday  Yıldırım, Murgul Belediye Başkanlığına aday 

Editör: Haber Merkezi