Müdür-Müdür Yardımcıları Kurul Toplantısı gerçekleştirildi Müdür-Müdür Yardımcıları Kurul Toplantısı gerçekleştirildi


Hopa-Kemalpaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Samet Cihan Oldu
Hopa-Kemalpaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurul toplantısı 19 Şubatta gerçekleşti. Adayların hazırlık sürecinin ardından başlayan oda seçimde Yavuz Şiviloğlu ve Samet Cihan aday koltuğunda yerini aldı. Kongre 996 üyenin katılımıyla gerçekleşirken; Yavuz Şiviloğlu 460 oy, Samet Cihan ise 536 oy aldı.
Divan başkanlığını Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şeref Öngüner’in yaptığı olağan kurulda, divan başkan yardımcılığına Hasan Sarayoğlu, Kâtip üyeliklere Hüsnü Akyüz, Murat Beşiroğlu ve Yaşar Özbayraktar seçildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından genel kurula Geçmiş dönem raporları okundu.
Hopa Kemalpaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odasına kayıtlı bin 138 üyeden 996’sı kongreye katıldı. 996 oyun 536’sı Samet Cihan’a, 460’ı ise Yavuz Şiviloğlu’na atıldı.
Başkan Samet Cihan’ın Yönetim Kurulu listesinde ise şu isimler bulunuyor: Hakan Kalkan, Ekrem Civelek, Canan Erdem, Turhan Çakmak, İlyas Durmuş, Nazmiye Yenigül, Azem Topaloğlu ve Osman Köse seçilirken, Denetleme kuruluna da Nalan Büyük, Özgen Karataş ve Serkan Akyüz.
Seçim sonrası konuşma yapan Samet Cihan, “Seçimler birer araçtır amacımız bundan sonra Hopa’mıza faydalı olabilmektir” dedi. Seçim sürecinde yanında olan kişilere de teşekkür eden Cihan, “Bugün burada seçimin kaybedeni olmadığını ifade etmek isterim. Yavuz Kardeşimin de her zaman tecrübelerinden yararlanacağız. Amacımız Hopa’mızın bir adım daha ileri gitmesinde üzerimize düşen sorumluluğun gereğini yerine getireceğiz. Kazanan Hopa olmuştur” şeklinde konuştu.
Seçimi kazanan Samet Cihan’ı tebrik eden Yavuz Şiviloğlu “Bugün yapılan seçimlerde Hopa-Kemalpaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı seçilen Samet Cihan arkadaşımı tebrik ediyorum, görevinde başarılar diliyorum. Seçim sürecinde canla başla çalışan ekip arkadaşlarım olmak üzere bizlere kapısını açan bütün esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Emre Düğün salonunda yapılan genel kurulda; Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, İl Genel Meclisi üyesi Hüsnü Çakır, AK parti İlçe Başkanı İsmail Uzun, CHP İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Küçükali, Önceki dönem kooperatif Başkanı Ahmet Ekmekçi, Hopa Şoförler Odası Başkanı İsrafil Kotil, Memleket Partisi İlçe Başkanı Osman Yakut, Yeniden Refah Partisi Hopa İlçe Başkanı Resul Durmuş ve oda üyeleri yer aldı.
Sedat Başar

Editör: Haber Merkezi