Hopa

ÇEKİLİŞİN KAZANANLARI BELLİ OLDU

Abone Ol

Artvin Hopaspor’un noter huzurunda yaptığı çekilişle talihlilere hediyeler dağıtıldı
Artvin Hopaspor tarafından düzenlenen çekilişte; 1 adet araba, 2 adet telefon, televizyon ve dizüstü bilgisayar verildi.
Katılımın yüksek olduğu çekilişte 2 bin 500 biletin tamamı satıldı, 2 milyon 500 bin lira gelir elde edildi. 700 bin lirası çekilişte verilecek olan hediyeler için ayrılan paranın 1 milyon 800 bini ise kulüp için ayrıldı.
23 Nisan 2022 tarihinde Hopa TSO Atatürk Konferans salonunda noter huzurunda yapılan çekilişte büyük ödül olan Peugeot 208 model arabanın çıktığı şanslı biletin rakamları 0-1-7-7 oldu.
İ-Phone 13’ün şanslı numaraları, 0-3-9-7, İ-Phone 11 telefonun ise rakamları 1-1-1-4 olan bilete çıktı.
Blaupunk marka televizyon ise 0-3-3-1 rakamlı bilete çıktı. Caspermarka Laptopun da verildiği çekilişte 2-4-4-2 nolu bilet sahibi laptopu kazandı.
Noter Huzurunda yapılan çekilişe Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü, BaşsavcıAdem Çalış Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Artvin Hopaspor As Başkanı Kemal Makar ve Hopa halkı katıldı.
Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü, Çekilişten sonra konuşma yaptı. Bu tür organizasyonların beraberliği arttırdığına dikkat çeken Kaymakam Üçüncü, “Başsavcım ve ben iki futbol aşığı insanız hayatlarımızı futbol maçlarına göre dizayn ediyoruz. Bu noktada ben çekilişin kazanan arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum. Bu tür organizasyonlar birlik beraberliğimizi arttırıyor bunların da devamının gelmesini temenni ediyorum. Ayrıca aramızda kulüp başkanımız yok rahatsızlığından dolayı ona da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerine yer verdi.
Artvin Hopaspor As Başkanı Kemal Makar,Artvin Hopaspor kulübüne destek olan herkese teşekkür etti. Makar, 3. Ligde mücadele eden ve 5’nci sırada yer alan Play-Off’ta üst lige çıkmak için emek veren Artvin Hopaspor’un kente kupayı getireceğineinandıklarını belirtti.
Aynur Bağdat