Genel seçimlerden hemen sonra düzenlenen sorun tespit toplantılarında ön plana çıkan ulaşım problemini çözmek için çalışmaları başlatan AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Kemalpaşa’ya yapılan asfalt yolların durumunu yerinde inceledi.

köy yolu ek26 (1)

Çelik’in seçim sonrası muhtarlar ve STK temsilcileri ile yaptığı toplantıda ortak sorunlar arasında yer alan köy yollarının asfaltlanması talebi sonucu Kemalpaşa’nın Kaya, Köprücü ve Yanıklı köylerine 3.9 kilometrelik sıcak asfalt döküldü.

Yapılan çalışmaları yerinde inceledikten sonra Kemalpaşa İlçe Başkanlığında partililer ile bir araya gelen Çelik, çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Deniz, ulaşımda aksamalara neden oldu Deniz, ulaşımda aksamalara neden oldu

Burada partililere konuşan Çelik, genel seçimlerde yetkiyi aldıktan hemen sonra Artvin için neler yapılabilir noktasında çalışmaları yoğun bir şekilde başlattıklarını ifade ederek, “Muhtarlarımız ile yaptığımız toplantılar neticesinde köy yollarının en önemli sorun olduğunu tespit ettik. Tespitin ardından da hemen yol yapım çalışmalarına başladık. Bugün de asfaltlanan yollarlı yerinde görmek eksiklik varsa tespiti yerinde yapmak için geldik. Sonrasında yayla yollarını da gündemimize alacağız. Köy yolları ve grup yollarının yüzde 90'ını tamamladık asfaltlandı ve hizmete açıldı. Şimdi Kemalpaşa ilçemize geldik köy yollarımızın asfaltlanma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hizmeti vatandaşın ayağına götürmek zorundayız.” dedi.

köy yolu ek26 (3)

“Artvin’i ön plana çıkaracağız”

Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında Artvin’in göç alan bir il olması için çalışmaları sürdüreceklerini belirten Çelik, “Türkiye yüzyılını kutluyoruz ve birinci yüzyılı geride bırakıyoruz yeni bir yüzyıla hep beraber giriyoruz. Yeni yüzyıla hazırlandık ne yapacağını bilen bir AK Parti vardır. 170 bin nüfusu olan Artvin’imize Lig atlatacağız. Artvin nüfusunu artırarak geri dönüşlerin sağlanacağı bir ekmek kapısı, turizm kapısı, ticaret kapısı ve Artvin'i öne çıkartacak şehir olma noktasında güzel çalışmalar yapmaya başladık.” diye konuştu.

Haber: Çiğdem ARSLAN

Editör: ÇİĞDEM ARSLAN