Kimliği Belirsiz Kişiler Tarafından Tahrip Edildi. Kimliği Belirsiz Kişiler Tarafından Tahrip Edildi.


Başkan Orhan, Borçkalılarla ortak yapılabilecek çalışmalar hakkında da istişarelerde bulundu.
Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Çoruh Vadisi Borçkalılar Dayanışma ve Gelişim Derneği’nin davetine katıldı.
İstanbul’da yaşayan Borçkalılarla buluşan Orhan, dernek ziyaretinde belediye olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederken, gurbette yaşayan Borçkalılarla ortak yapılabilecek çalışmalar hakkında da istişarelerde bulundu.
Çoruh Vadisi Borçkalılar Dayanışma ve Gelişim Derneği ziyaretini değerlendiren Ercan Orhan: “İstanbul’da bulunan hemşehrilerimizle buluşmaktan, tanımadığımız arkadaşlarımızla tanışmaktan büyük memnuniyet duydum. Dernek başkanımız Hasibe Özkan’a bu anlamlı buluşmayı gerçekleştirdiği için teşekkür ederim. Umarım daha sık bir araya gelir ve Borçkamızın geleceği için birlikte çalışmalar yaparız” ifadelerini kullandı.
Çoruh Vadisi Borçkalılar Dayanışma ve Gelişim Derneği Başkanı Hasibe Özkan ise yaptığı konuşmada: “Borçka Belediyesi ve diğer kurumlarla, bazı projeleri birlikte gerçekleştirmek, dayanışma içerisinde çalışmak arzusundayız. Bu konularla ilgili Genişletilmiş istişare toplantılarımız için çalışmalara başlamıştık fakat Pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kaldık. Dileğimiz, en kısa zamanda Pandemiden kurtulup, yapmayı planladığımız projeleri gerçekleştirmek. Derneğimizin kuruluşundan bu güne, maddi manevi emeği geçenlere, yaptığımız faaliyetlerimizde bize destek verenlere, uyum içerisinde aile ortamında birlikte çalıştığım yönetim kurulu arkadaşlarıma, sonsuz teşekkürler. Bugün aramızda olduğunuz, geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Borçka Belediyesi

Editör: Haber Merkezi