Emekliler Haberleri

Emekliler haberleri ve güncel Emekliler gelişmeleri, Emekliler ile ilgili tüm video, Emekliler fotoğrafları ve Emekliler haberleri Artvin Gazeteleri sitemizde


Hopa

Tüm Emeklilerin Sendikası Hopa Şubesi, emeklilikte insan onuruna yaraşır bir ücret için Ankara’da yapılacak olan eyleme katılacak.

Genel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışmayan emeklilere verilecek 5 bin liranın ödenmesine yarın başlayacak.

Hopa

Tüm Emeklilerin Sendikası Hopa Şubesi, sendikaya açılan kapatma davasını protesto etmek için basın açıklaması düzenledi.

Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, partisinin genel başkanının seçim vaatlerini hatırlatarak AK Partiye oy veren emeklilere “mutlu musunuz”...

Borçka

Tüm Emeklilerin Sendikası Borçka Temsilcisi Selahattin Sancak Şahin, kamu çalışanlarına ve emeklilere yapılan maaş artışlarının beklentileri karşılamadığını açıkladı.

Artvin

Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu (TÜRBEP) TÜRK—İŞ’in açıkladığı açlık yoksulluk rakamlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Hopa

Tüm Emeklilerin Sendikası Hopa Şube Başkanı Saim Aydın, emeklilerin temmuz zammından umduğunu bulamadığını söyledi.

Borçka

Tüm Emeklilerin Sendikası Borçka Temsilcisi Selahattin Sancak Şahin, emeklilerin rahat yaşayabilmesi için zam talebinde bulunduklarını aktardı.

Borçka

Tüm Emeklilerin Sendikası Borçka Temsilcisi Selahattin Sancak Şahin, emeklilerin taleplerini güçlü bir şekilde seslendirmek için mücadeleye çağırdığını aktardı.

Murgul Resmi İlanlar
Borçka Resmi İlanlar
Ardanuç Resmi İlanlar

Trend Haberler

İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı
İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı
1
CHP 6 Mayıs’ı Andı
CHP 6 Mayıs’ı Andı
2
‘Yalan Kozası’ Sahnelendi
‘Yalan Kozası’ Sahnelendi
3