“Sorunları Kısa Sürede Çözmek İçin Buradayım” “Sorunları Kısa Sürede Çözmek İçin Buradayım”


Hasan Koçak, Yusufeli Mehmet Sosanoğlu Kapalı Spor Salonunda, Yusufelililer ile buluşarak teşekkür konseri gerçekleştirdi.
Tv8 Ekranlarında yayınlanan “O Ses Türkiye” yarışmasının bu seneki Şampiyonu olan Hasan Koçak, yarışma esnasında kendisine destek veren Yusufeli halkını unutmayarak, ilk konserini verdi.
Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin’i ziyaret eden Hasan daha sonra konserin düzenleneceği Yusufeli Mehmet Sosanoğlu Kapalı Spor Salonuna geçti. Burada kendisini bekleyen Yusufelililer ile buluşan Hasan, hem O Ses Türkiye yarışmasında söylediği eserleri hem de hayranlarından gelen istekleri sahnede sergiledi.
Hasan Koçak, “Kıymetli Yusufelililer asıl şampiyon sizlersiniz. Verdiğiniz destekler için teşekkür ediyorum. İlk konserimizi burada vermek istedik. Bizler Yusufeli’nden çıkarak zor denilenleri başarmanın verdiği mutluluğu yaşıyoruz. İnşallah sağlam adımlarla daha ileriye doğru gitmek için çalışacağız. Ekip arkadaşlarım ile birlikte sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Eyvallah Yusufeli” dedi.
Konser sonrasında değerlendirme yapan Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, “Büyük bir başarı göstererek O Ses Türkiye’de Şampiyon olan Hasan Koçak kardeşimizi tebrik ediyorum. Yusufeli’nden çıkarak Ülkeye kendini ispat eden genç kardeşimize sanat hayatında başarılar diliyorum. Artık bizlere düşen Hasan’a dua etmek, yolun bahtın açık olsun Hasan” dedi.
Hasan Koçak’ın teşekkür konserine Yusufeli Kaymakamı Hüseyin Kaptan, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yusufeli Belediyesi

Editör: Haber Merkezi