Borçka Halk Eğitim Merkezi Kuaför usta öğreticiler ile birlikte Murgul Huzurevine giderek yaşlıların saç kesimini ve genel bakımlarını yaptılar.

huzurevi 2

Belediye Başkan Adayı Netleşti Belediye Başkan Adayı Netleşti

Halk Eğitim Merkezi usta öğreticiler yaşlıların genel bakımları dışında yapılan yemekleri ikram ederek hediyeler verildi. Usta öğreticiler ve huzurevinde yaşayan yaşlılar sohbet eşliğinde vakit geçirdiler. 

Usta öğretici Duygu Dalkılıç Yılmaz, huzurevindeki insanların rahat ve konforlu bir şekilde yaşayabilmeleri amacı ile etkinliğe katkıda bulunduğunu belirterek” Nasıl istiyorlarsa onlara o şekil bakım uyguladık. Çok huzurlu hissettim bunu yaparken gelecekte bizi de bekliyor aynı yerler. Empati yaparak daha nasıl mutlu olabilirlerse öyle davrandık ve çok iyi hissettirdi bu bana” dedi.

huzurevi 3

Usta öğretici Semiha Dişli, huzurevinde ki yaşlıların saç kesimlerini gerçekleştirdiğini belirterek” Amacımız buradaki teyzeleri, amcaları yalnız bırakmamak, kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile geldik. Saç kesimi gibi bakımlar yaptık. İnsanlara yardım etmek güzel bir duygu” diye konuştu.

Gülşen MAKAR

huzurevi 4

huzurevi 6

Editör: Editör Masası