5 Yılda Hizmette Sınır Tanımadı 5 Yılda Hizmette Sınır Tanımadı

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Kaymakam Coşkun, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu ve milletimizin bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 101. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın bugün bir kez daha gururunu ve onurunu yaşıyoruz.

 26 Ağustos 1922 günü başlayan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarından  düşmanın ayak izleri silinmiş ve Anadolu toprakları bizlere ebedi yurt olarak kazandırılmıştır.

kemalpaşa kaymakam ağ30

Milletimiz bu şanlı zaferle; milli hâkimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş,  hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir.

Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden Milli Mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda edan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin ve şanlı ordumuzun, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

Kemalpaşa Kaymakamlığı

Editör: Editör Masası