Hortum, restoranın cam tavanını söktü
Kemalpaşa’da çıkan hortum Sahil kenarındaki işletmelerde maddi hasar oluşturdu.
Kemalpaşa’da Perşembe günü etkili olan hortum sahil kenarındaki bazı işletmelerin çatılarını söktü. Olay sırasında restoranda yemek yiyen vatandaşlar aniden gelen hortum ile korku dolu anlar yaşadı. Hortum, restoranın cam tavanını yerinden kaldırıp bahçedeki ağaçlara vurarak yerlere döktü. Olayda yaralanan kimsenin olmazken maddi hasar yaşandı.
Her Şey Üç Saniyede Yaşandı
Olay anına tanık olan vatandaşlar korkulu anlar yaşadı. İşletme çalışanları atlattıkları tehlikeyi anlatarak, “Olay anında neyin nasıl geliştiğini anlayamadık. Servisimizi yapıyorduk. Bir baktık cam üzerimize doğru geliyor. Dallara vurarak cam kırılıp yerlere döküldü. 3 saniyede gelişti olay. Hepimiz şok olduk kendimizi masanın altında bulduk. Hortum olduğunu sonradan öğrendik biz hortum olayını televizyonlardan izlerdik meğer kapımızın önüne gelmiş” dediler.
Sedat Başar

” Biz Bu Gümrük Kapılarında Çile Çekerken, Bakanlarımız Neden Bizimle İlgilenmiyorlar, Suçumuz Ne Biz Ekmeğimizin Peşind ” Biz Bu Gümrük Kapılarında Çile Çekerken, Bakanlarımız Neden Bizimle İlgilenmiyorlar, Suçumuz Ne Biz Ekmeğimizin Peşind

Editör: Haber Merkezi