Kemalpaşa Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve siyasi parti temsilcileri ile bir araya gelerek ilçeye stat yapımı için görüş ve önerilerde bulundular.

İlçenin gençlerini sportif faaliyetlere yönlendirmek için en önemli eksiğinin sportif tesis eksikliği olduğunu aktaran Kemalpaşa Spor Kulübü Başkanı Ersal Gümüşkaya, katılımcılardan destek istedi.

kkemalpaşa ey 30 (2)

Takım hakkında bilgi veren Gümüşkaya, “Her şey şuan çok güzel gidiyor. Futbolcu ve hocalarımızın ödeneklerini yaptık. Bu konuda sorunumuz yok. Stadımız yok, idman yapacağımız tesisimiz yok. Kemalpaşalı gençlere ne yapabiliriz diye görüşmek için bir araya geldik. Bu gençlere yardım istiyoruz. Sadece maddi değil manevi de destek bekliyoruz. Her şey gençlerimiz için” dedi.

Kulübün Yönetim Kurulu Üyesi Anıl Altınkaya da gençleri kötü alışkanlıklardan korumak için spora yönlendirmenin şart olduğunu kaydederek siyasi parti gözetmeksizin herkesten destek beklediklerini belirtti.

” Biz Bu Gümrük Kapılarında Çile Çekerken, Bakanlarımız Neden Bizimle İlgilenmiyorlar, Suçumuz Ne Biz Ekmeğimizin Peşind ” Biz Bu Gümrük Kapılarında Çile Çekerken, Bakanlarımız Neden Bizimle İlgilenmiyorlar, Suçumuz Ne Biz Ekmeğimizin Peşind

Gençler için sportif alanların oluşturulmasının önemine değinen Altınkaya, “Sizlerden gençlere destek vermenizi bekliyoruz. Biz elimizi taşın altına koyduk. Futbolcu yetiştiren bir kulübümüz olsun gençlerimizin elinden tutmamız gerekiyor. Tüm ilçe başkanlarımız burada çocukların birlik beraberliği için spor şart. Voleybol takımı, basketbol takımı şart. Ekonomik olarak iyi durumdayız. Sosyallik olarak da bir yerlere gelmeliyiz. Bizim bunları Kemalpaşa’ya katmamız lazım.” diye konuştu.

kkemalpaşa ey 30 (1)

Yönetim Kurulu Üyelerinden Aydın Tatar ise, sportif faaliyetlerin sosyalliğe etkilerinden bahsederek, şunları söyledi: “Biz önceden Hopa’ya bağlıydık. Hopaspor bizim için çok önemliydi. Bir ara Hopa çöküşe geçti ondan sonra Hopa’nın sosyal etkinlik alanı bitti. Daha sonra birkaç iş insanının elini taşın altına koymasının ardından Hopaspor şuanda 3. Ligde. Biz daha yeni ilçe olduk spor kulübümüz olması gerektiğini düşünüyoruz. Kemalpaşa spor’a bu toplum sahip çıkacaktır. Gençlerimizi kurtarmanın en iyi yolu spordur. Bugün Kemalpaşa Spor’un yetiştirdiği genç yarın Hopaspor’da oynayacak başka takımlarda oynayacak. Bunlar bizim gençlerimiz ve sahip çıkalım, birlik beraberlik içerisinde olalım.”

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

Editör: EDA BAŞAR ÖZKAN