Hopa

KOLTUK DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİ

Abone Ol


Hopa-Kemalpaşa Şoförler ve Otomobilciler Odası önceki dönem Oda Başkanı İsrafil Kotil, yeni Başkan Turgut Dalkılıç ve yönetimine görevi teslim etti.
Hopa-Kemalpaşa Şoförler ve Otomobilciler Odası seçiminin ardından yola Turgut Dalkılıç ile devam etme kararı aldı. Yeni Başkanı Turgut Dalkılıç ve yönetimi, görev başına geçebilmek için önceki dönem Başkanı İsrafil Kotil’den koltuğu devraldı.
Görev değişiminin ardından konuşma yapan Turgut Dalkılıç şu ifadeleri kullandı:
“Seçim süreci yaşadık, mevcut başkanımız 12 yıl görev yaptı, çok teşekkür ediyoruz. Bu süreçte seçim için arkadaşlarla yarıştık. Kesinlikle art niyet yoktur, herkes bizim insanımızdır, biz Hopa-Kemalpaşa biriz. Herkese çok teşekkür ederim. Bugüne kadar yaptığı görevlerden dolayı ekibine ve kendisine teşekkür ediyorum. Bilmediğimiz şeyleri soracağız, tüm arkadaşların aklına ihtiyacımız var. Burası kimsenin kalıcı yeri değil. Bugün ben varım yarın da ben gideceğim bir başkası gelecek .Görev değişiklikleri olacaktır. unu da herkesin bilmesini istiyorum. Görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İyi bir çalışma yapacağımıza inanıyorum. Bugüne kadar görev yapmış herkese tek tek teşekkür ediyorum. Başkanımıza da 12 yıl boyunca yaptığı görevden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun.”
İsrafil Kotil ise şu ifadelere yer verdi:
“12 yıl az değil. Bayağı bir zaman oldu. Burada bir Enver abimiz vardı, daha öncesinde Cevat abimiz vardı. 3’üncü dönemimizdi bizim. Turgut Başkanımıza da 4’üncü dönemi hayırlı olsun diyorum. Allah utandırmasın. Eksiklerde, sıkıntılı yerlerde bir abin olarak beni kabul edersen, ararsan iş konusunda her zaman yanında olacağımı düşünüyorum. Sonuçta bu devir değişikliğidir. Bugün ben giderim, yarın öbürü gelir süreç böyle devam eder. Onun için biz biriz, beraberiz ömür boyu hep beraber bu sürece atlatmamız gerekiyor. Hepinize hayırlı olsun Allah utandırmasın.”
İbrahim Eksilmez