Hopaspor  yenik düştü Hopaspor  yenik düştü


Hopa’da 31 Mart Yerel Seçimlerine hazırlıklarını sürdüren Utku Cihan, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Atatürk Konferans salonunda köy halkı ile buluşarak projeleri hakkında bilgi vererek vatandaşların taleplerini dinliyor. 
17.00’da konferans salonunda Hopa Esenkıyı, Güvercinli, Yeşilköy ve Çamlıkköy vatandaşları ile buluşan Cihan, meclis üyelerini tanıtarak yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. 
CHP’li Utku Cihan, gerçekleştireceği projeler hakkında şu sözleri dile getirdi “Her sorunu muhataplarıyla konuşarak, uzmanlarıyla çalışarak, ele ele vererek, ortak akılla çözeceğiz. Yaşanabilir bir Hopa için; Hopa’ya yeni bir nefes, yeni bir vizyon, yeni bir heyecan getireceğiz. Bütün bunları Hopa halkıyla ve sizlerin takdiriyle seçilecek olan takım arkadaşlarımızla birlikte yapacağız. Bu yüzdenden de yetenekli, liyakatli, gençlerin ve kadınların olduğu bir meclis hazırladık”
“Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, bizim çocuk, sizin çocuk demeden ortak akılla hayata geçireceğiz. Bambaşka bir Hopa’yı birlikte var edeceğiz. Tam da bu yüzden “bambaşka bir Hopa” dedik. Gençler için, kadınlar için, çocuklar için; engelliler için, yaş almışlar için; ekonomisi daha güçlü, herkesin kazandığı ve hakça bölüştüğü, esnafın yüzünün güldüğü, yatırımın arttırdığı, turizmle kazanan, doğaya saygılı, yeşil alanlarıyla, parklarıyla, kreşleriyle, spor alanlarıyla bambaşka bir Hopa’dan bahsediyoruz. Otoparklar ve TIR parklarıyla trafik sorununun ortadan kalktığı artık gençlerimizin trafik kazalarında ölmediği bir Hopa hayal ediyoruz” dedi. 
Yüksek katılımın sağlandığı buluşmada Cihan, vatandaşların görüşlerini dinleyerek sorulan sorular hakkında cevaplar verdi. 

Editör: Editör Masası