Artvin Orman Bölge Müdürü, Bölge Müdürlüğüne tebrik kartı gönderen öğrencilerle buluştu.
Artvin Orman Bölge Müdürü Dr. Mimar Sinan Özkaya, Orman Bölge Müdürlüğüne tebrik kartı gönderen Vakıfbank İlköğretim Okulu 3’ncü sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.
Vakıfbank İlköğretim Okulu Müdürü İsrafil Bayrak, sınıf öğretmenleri ve öğrencilerin bulunduğu ziyarette Orman Bölge Müdürü Dr. Mimar Sinan Özkaya; “Öğrencilerimizden Ali Kaan Yavuz ve Azra Nur Özden den gelen tebrik kartları bizim için çok önemliydi, bizleri gerçekten duygulandıran ifadeler kullanılmıştır. Bizde kendileriyle ve hepinizin de aynı duyarlılıkta olduğunuzu düşünerek sizlerle tanışmak, günün anısına da küçük bir hediye vermek istedik. Umarım çevre ve ormanlarımıza, Orman Bölge Müdürlüğümüze olan bu duyarlılığınız hep devam eder. Minik kalplerimize ve öğretmenlerimize teşekkür eder, bundan sonraki eğitim hayatınızda başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.
Okul Müdürü İsrafil Bayrak, sınıf öğretmenleri Seda Yüksel ve Semra Tekin ile de görüşen Artvin Orman Bölge Müdürü Dr. Mimar Sinan Özkaya, 21-27 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Orman Haftası etkinliklerinde öğrencilerle birlikte fidan dikme davetinde bulundu.
Artvin Orman Bölge Müdürü Dr. Mimar Sinan Özkaya öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek teşekkürlerini iletip, sınıflarda bulunan tüm öğrencilere zekâ oyunlarına yönelik hediyeler verdi.
Orman Bölge Müdürlüğü

Geleneksel İftar Buluşmasına Yoğun İlgi Geleneksel İftar Buluşmasına Yoğun İlgi

Editör: Haber Merkezi