Çocukların gelişim alanlarını gözlemleyerek yaş gruplarına göre etkinlikler gerçekleştirecek olan Minişland Aktivite-Oyun Salonu hizmete girdi.
Dere Mahallesi Şehit Ömer Zeki Varan Sokakta, 0-6 yaş arası çocuklara ebeveynlerin tercihlerine göre saatlik, yarım ve tam gün şeklinde hizmet verecek olan Minişland Aktivite-Oyun Salonu hizmete başladı.
“Minişland Aktivite-Oyun Salonu” işletmesi sahibi Büşra Yiğit çocukları çok sevdiği için böyle bir girişimde bulunduğunu belirtti.
Lise ve üniversiteyi çocuk gelişimi bölümü üzerine tamamlayan genç girişimci Büşra Yiğit işletmesi hakkında bilgiler verdi. Çocuklara ve Artvin’e hizmet etmenin gururunu ve heyecanını yaşadığını vurgulayan Yiğit, “Artvin'e katkımız olsun diye böyle bir kurum açmaya karar verdim ve açtım. Umarım Artvin halkı için ve bizim için hayırlısı olur. kendi imkânlarımla bu çocuk atölyesini açtım. Oyun salonumuzda aktivitelerimiz için çocuklarımızı normalde saatlik olarak alım yapıyoruz fakat üyelik olarak da aylık üyelik yerimiz mevcut. Şu an aylık üyeliklerimiz de 5 çocuğumuz var ama saatlik olarak daha çok talep görüyoruz. Saatlik tercih edildiğinde 20 Türk lirası ücretlendirme yapıyoruz, fakat aylık olursa tam gün yarım gün olacak şekilde saatlik 10 Türk lirası tekabül ediyor. Yarım gün 900 Türk lirası oluyor aylık tam günde bin 600 Türk lirası olmakta. Çocuklarla yaptığımız aktivitelerde, öncelikle çocuklarımızın gelişim alanlarını gözlemliyoruz, yaş gruplarına göre bakıyoruz hem yaş gruplarına hem de gelişim alanlarına göre etkinlikler hazırlayıp bu anlamda etkinlikler sunuyoruz. Aynı zamanda mutfak atölyesi yapıyoruz, burada çocuklara kendi yaptıklarını yeme imkânı sağlıyoruz. Atölyemizin boş olduğu zamanlarında da parti, doğum günü gibi organizasyonlar yapıyoruz. İlerleyen zamanlarda anne çocuk etkinlikleri de olacak daha çok küçük yaş için. Sıfır 6 yaş çocuk grubu için hizmet veriyoruz, 0-3 yaş ebeveyn ile birlikte oluyor, 4 6 yaş arası da üyelik şeklinde gelebiliyor” dedi.
Sedat Başar

“Sorunları Kısa Sürede Çözmek İçin Buradayım” “Sorunları Kısa Sürede Çözmek İçin Buradayım”

Editör: Haber Merkezi