Cumhuriyet Halk Partisi Arhavi İl Genel Meclisi Üyesi Adem Pişmişoğlu için anma töreni gerçekleştirildi.

Yaşlılığa bağlı nedenlerin yanı sıra yakalandığı kanser hastalığına yenik düşerek dün hayata gözlerini yuman Pişmişoğlu için Arhavi CHP İlçe Başkanlığı önünde anma töreni düzenlendi.

Başkan Kurdoğlu, DKBB  Encümen Toplantısı’na katıldı Başkan Kurdoğlu, DKBB  Encümen Toplantısı’na katıldı

adem cenaze (3)

Pişmişoğlu’nun cenazesinin getirildiği parti binasının önünde yapılan törene farklı siyasi parti temsilcilerinden birçok isim katıldı.

Burada yapılan törende konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Artvin İl Başkan vekili Asiye Akın Ergül, Pişmişoğlu’nu kaybetmenin verdiği hüznü yaşadıklarını söyledi.

Ergül, konuşmasında, “Bugün çok büyük bir kayıp için buradayız. Kıymetli parti büyüğümüz Adem Pişmişoğlu ağabeyimizi bugün ebediyete uğurluyoruz. Nurlar içerisinde uyusun. Pişmişoğlu ailesinin acısını yürekten paylaşıyor, sevenlerine, büyük ailemiz Cumhuriyet Halk Partisi örgütümüze sabırlar diliyorum. Artvin’imizin ve Arhavi’mizin başı sağ olsun.” dedi.

adem cenaze (1)

CHP Artvin 22’nci dönem Milletvekili Avukat Yüksel Çorbacıoğlu da yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Her Arhavilinin kaderinde Adem Pişmişoğlu ile tanışma vardır. Ben Arhavi’ye gelip avukatlık mesleğime başlarken bu kaderi paylaştım ve kendisi ile tanıştım. Herkese hizmet ettiği gibi benim de Artvin’de işlemlerimi yaptı çayını, Artvin dönerini ikram etti Arhavi’ye öyle uğurladı. Adem ağabey böyle bir insandı. İyi insandı, ön plana çıkmaya çalışan bir insan değildi. Mesleği sırasında yaptığı hizmeti İl Genel Meclisi Üyesi olarak da yaptı. Takdir edersiniz ki hastalığı birçok şeyin de önüne engel oluyordu. Buna rağmen duruşunu hiç bozmadı... Umarım yaşarken görmediği partisinin iktidarını en kısa zamanda görür ve bunu ona müjdeleriz… Kendisine rahmet diliyorum, ışıklar içinde uyusun.”

adem cenaze (4)

Pişmişoğlu’nun anma törenine Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, CHP İlçe başkanları, AK Parti ve CHP İl Genel Meclisi Üyeleri, AK Parti Arhavi İlçe Başkanı Remzi Gedik’in yanı sıra birçok siyasi parti temsilcisi, eş, dost ve akrabaları katıldı.

Öte yandan, Pişmişoğlu’nun cenaze namazı Arhavi eski Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak.

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

Editör: Editör Masası