Kemalpaşa Halk Eğitimi Özel Eğitim Öğretmeni Selma Dereci Başar ve usta öğreticiler eşliğinde fidan dikimi etkinliğine katılan özel gereksinimli öğrenciler geleceğe nefes oldu.

Her türlü sosyal etkinlik yaparak özel gereksinimli öğrencilere yaşamsal deneyim kazandıran Halk Eğitimi Özel eğitim Öğretmeni Selma Başar, fidan dikimi etkinliği sonrası yaptığı açıklamada, "Bizim yavrularımız iyilik olan her yerde var. Orman haftası nedeniyle fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdik. Sosyal faaliyetler yapmayı çok seviyorlar. Fidan dikimi etkinliği de güzel bir organizasyon oldu. Her biri bizim evladımız gibi onlar mutlu olunca biz daha çok mutlu oluyoruz." dedi.

” Biz Bu Gümrük Kapılarında Çile Çekerken, Bakanlarımız Neden Bizimle İlgilenmiyorlar, Suçumuz Ne Biz Ekmeğimizin Peşind ” Biz Bu Gümrük Kapılarında Çile Çekerken, Bakanlarımız Neden Bizimle İlgilenmiyorlar, Suçumuz Ne Biz Ekmeğimizin Peşind

Halk Eğitimi El Sanatları Usta Öğreticisi Ayten Oğuz da, "Öğrencilerimiz ile çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bu hafta Orman Haftası nedeniyle fidan diktik. Onlara ağaç sevgisinin öneminden bahsettik. Dikim aşamasında çok eğlendik. Bu tür etkinliklerimiz süreli devam ediyor" diye konuştu.

Editör: Haber Masası