Karadeniz Bakır İlköğretim Okulu 2-C sınıfı öğrencileri E-twining projesi kapsamında “Renklerin Sıcaklığı” isimli resim sergisi açılışı yaptı.

Okulun konferans salonunda ziyaretçilere açılan sergi de sene başından itibaren çeşitli temalarda çizilen resimler görücüye çıkarıldı.

sergi kb (3)

Türkiye, Romanya, İspanya ve Yunanistan’ın proje ortağı olduğu 14 okul ve 270’e yakın öğrencinin katıldığı çalışmanın kuruculuğunu Karadeniz Bakır İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Elanur Kuzu yaptı.

Sergi açılışında gazetecilere açıklama yapan Sınıf Öğretmeni Elanur Kuzu, çalışma konularının sene başından belirlendiğini ifade ederek, resim dersi ve serbest etkinlikler kapsamında yürütüldüğünü kaydetti.

Çalışmada öğrencilerin isteklerinin ön plana alındığını söyleyen Kuzu, “Temaya uygun çizimleri istedikleri renklerde boyadılar.” dedi.

Gebe Okulu Nedir? Gebe Okulu Nedir?

sergi kb (1)

Sergiyi ziyaret eden Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Fatih Yazıcı, “Klasik bir resim sergisinden ziyade belli program dahilinde belli renkler dahilinde düzenlenen çalışma olmuş. Sınıfın tüm öğrencilerinin eseri var. Çok güzel bir sergi herkesin ziyaret etmesini isterim” dedi.

Karadeniz Bakır İlköğretim Okulu Müdürü Cevat Ünal da yaptığı açıklamada, “Okulumuzda eğitim öğretim faaliyetlerinin yanında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler de yürütülüyor. Okulumuz her konuda çok aktif.” diye konuştu.

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası