Artvin ÇEDAŞ Müdürü Anıl Şahiner, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle AFGAD Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kars ve yerel basın çalışanları ziyaret ederek günlerini kutladı.

AFGAD toplantı salonunda gazetecilerle bir araya gelen Şahiner, basın emekçilerinin doğru ve objektif haberi ulaştırma noktasında emekçileri tebrik etti.

Ziyaret sonrası değerlendirme yapan Şahiner, “Bugün 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle Artvin Faal Gazeteciler Derneğine ziyarette bulundum. Başkan Yaşar Kars’ı meslektaşları adına tebrik ettik. Meslektaşlarının günlerini bayramını kutluyoruz. Gazetecilerimiz bizim her koşulda bilgilenmemizi sağlıyorlar. Zor koşullarda çalışıyorlar her birine ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

“Kent meydanı şehrimizin kalbi olacak” “Kent meydanı şehrimizin kalbi olacak”

şahinner (2)

AFGAD Başkanı Kars da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Tüm gazeteci arkadaşlarımın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını AFGAD Başkanı olarak kutluyorum. Nazik ziyaretlerinden dolayı da Anıl beye teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde basın özgürlüğünü konuşmadığımız yıllar olsun diliyorum. Çağdaş medeni ülkelerin daha üstünde bir seviyede ülkemizde yaşanmasını talep ediyorum.” diye konuştu.

Haber: Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası