Kemalpaşa yoluna deniz taştı Kemalpaşa yoluna deniz taştı


Samet Cihan, düzenlediği basın açıklamasıyla Hopa ve Kemalpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı.
Geçmişten gelen sivil toplum yöneticiliği deneyimi ve esnaf geçmişi nedeniyle bu göreve talip olduklarını açıklayan Samet Cihan genç, dinamik, çalışkan ve çağdaş kadro ile göreve hazır olduklarını açıkladı.
Yaşanan pandemi süreci ve ekonomik krizlerin esnafı ekonomik ve sosyal yönden zora soktuğunu ifade eden Başkan Adayı Samet Cihan, her iş kolundan bir esnafın yönetime katılmasını sağlayarak bütün esnafların sorun ve taleplerinin kolayca çözümlenebilmesinin önünü açmayı amaçladıklarını vurguladı.
Aday olma nedenlerine de değinen Samet Cihan, “Esnafımızın son iki yılda karşılaştığı ekonomik sorunlarına tuz biber eken pandemi süreci bizleri ekonomik ve sosyal yönden zora soktu. Bu nedenle oluşturduğumuz genç, dinamik, çalışkan ve çağdaş kadromuz ile birlikte, geçmişten gelen sivil toplum yöneticiliği deneyimi ve esnaf geçmişimizle birlikte bu göreve talip olduk.
Oluşturduğumuz kadromuz ile birlikte sivil toplum kuruluşları ve kamu kurum kuruluşlarıyla olan diyalogların, çalışmaların ve projelerin geliştirilmesi esnaflarımıza her türlü desteğin ve katkının sunulabilmesi için gerekli adımların atılmasını sağlayacağız.
Amacımız; sosyal sorumluluk gereği bireysel hiçbir çıkar ve beklenti olmaksızın, sadece Hopa ve Kemalpaşa yöre esnaflarımızın çıkarları doğrultusunda hareket etmektir, bu konuda sizlere söz veriyoruz.
Hopa ve Kemalpaşa esnaflarımız için ne tür çalışmalara ve projelere imza atacağımızı seçim sürecinde çeşitli zamanlar ve platformlarda sizlerle paylaşacağız” diye konuştu.
Hatice Diler

Editör: Haber Merkezi