Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığına yapılan hava saldırısında şehit düşen Emniyet Müdürü Dursun Acar'ın 10 yaşındaki kızı Elif Naz Acar, özlem duyduğu babasının anılarıyla büyüyor.

Babası şehit olduğunda 3 yaşında olan Elif Naz, babasının üniformaları ve fotoğraflarıyla teselli oluyor.

Çakmak ‘başkanlık yarışında ben de varım’ dedi Çakmak ‘başkanlık yarışında ben de varım’ dedi

Yusufeli Küplüce Köyünde olan Acar’ın kabristanına ziyarete gelen Elif Naz, babasının eşyalarının bulunduğu anı odasında bol bol vakit geçiriyor.

şehit anısı (2)

Şehit Acar’ın mezarını ziyarete gelenlerin duygularını paylaştığı anı defterine çeşitli notlar yazan Elif Naz, günlük hayatta yaşadıklarını buraya aktarıyor.

Minik Elif'in, babasına yazdığı bu satırlar okuyanları duygulandırdı: "Sevgili babam, bu yıl 4. Sınıfım ve artık sana olan özlemim arttı. Annem çok iyi. Bütün aile seni çok özledik. Babaannem ve dedemler çok iyi. Okulumda çok güzel arkadaşlarım oluyor ve sınavlarımdan hep iyi not alıyorum. Annem gibi ben de çok iyi matematikçiyim. Annem beni çok seviyor ve bazen bana senin üniforman gibi üniforma giydiriyor. Rüyalarımda seni görüyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum. Seni çok özlüyoruz, sen her zaman bizim kalbimizdesin. Seni çok seviyorum.”

Haber: Çiğdem ARSLAN

Editör: Editör Masası