Artvin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şeref Öngüner, 4 yılda verdiği hizmetin ardından tek liste ile girdiği seçimde ikinci kez başkan seçildi.
Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde yapılan Artvin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçiminde tek aday olarak seçime giren Şeref Öngüner, teşekkür konuşması gerçekleştirdi.
İlk görev süresi içinde hiç kimseyi ötekileştirmeden şeffaf ve samimi bir ortamda hizmet verdiklerini belirten Artvin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanını Şeref Öngüner, 4 yılda yaptıklarıyla tek liste ile herkesin listesi ile tekrar seçildiklerini söyledi.
Pandemi döneminde şoför esnafının içinde bulunduğu zor şartlarda yanlarında olduklarını belirten Başkan Öngüner, “2 yıl boyunca şoför esnafımız başta olmak üzere tüm dünya genelinde insanlar mağdur oldu. Bu süre zarfında birçok şoför esnafımız, duraklarımız kapandı. Bizler bu zaman zarfı içinde şoför kardeşlerimizin yanında olmaya çalıştık.
4 yıl boyunca odamızın kapısından içeri giren şoför ve vatandaşlar buradan her zaman mutlu olarak geri çıktı. Çünkü tüm samimiyetimizle yapabildiğimiz her şeyi yapmaya çalıştık ve bunu gerçek anlamda karşımızdakilere hissettirdik. Başta Artvin valiliğimiz olmak üzere tüm siyasi partiler ve kurumlarda şoför esnafımızın bir derdi için yanlarına gittiysek onlarda kendi dertleri gibi bizlerle ilgilendiler. Herkese teşekkür ediyorum. Şoförler odası ve esnafları olarak bizlerin hiçbir siyasi ve krumlar farklı bir işimiz veya ilişkimiz yok. Bizim tek davamız ekmek parasıdır. Bir şey olduğunda karşımızdaki kimse ona derdimizi anlatıyoruz. Onlarda sağ olsunlar ellerinden geleni yapıyorlar. Kimseyle farklı bir çıkar ilişkimiz veya sorunumuz yoktur. Tekrardan buradan şahsım, yönetim ve şoför esnafımız adına herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Artvin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçiminde konuşan Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, görev süreleri boyunca yaklaşık 2 yıl pandemi sürecin de esnaflar için ellerinden geldiğince birlik beraberlik için de çalıştıklarını belirtti.
Başkan Seçkin Kurt, şoförler odası başkanlığına tekrar seçilen Şeref Öngüner’e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek ikinci döneminde de başarılar diledi.
Artvin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı seçiminde; Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, AK Parti İl Başkanı Fatih Tahtalı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serdar Kılınç, Ticaret Odası Başkanı Seçkin Kurt, il protokolü, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yönetim kurulu üyeleri ve şoför esnafı yer aldı.
HATİCE DİLER

Yıldırım, Murgul Belediye Başkanlığına aday  Yıldırım, Murgul Belediye Başkanlığına aday 

Editör: Haber Merkezi