SMA hastası Melisa Yarka için Belediye Önünde saat 09.00 da başlayan kermese Borçka halkı yoğun ilgi gösteriyor. Kermeste kurulan yiyecek, kırtasiye ürünleri, çeyizlik ürünler ve kıyafetler kermese destek veren ev hanımlarının el emeği ile yapılan ürünler olduğu belirtildi. Kermesin tüm gelirleri Melisa’nın tedavi masrafları için açılan hesaba yatırılacak.

kermes 3-1

Borçka 103. Yıl Dönümünü Kutladı Borçka 103. Yıl Dönümünü Kutladı

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Merve İskenderoğlu, Melisa’ya destek olmak amacı ile kermes düzenlediklerini belirterek” Ben Melisa’yı tesadüfen internette gördüm. Okullarda zarf dağıtılabileceğini dair valilik izinli bir yazısı geldi. Sonrasın da Melisa’nın gönüllüsü oldum onun yardımına dahil olmak için. Öğretmen arkadaşlar ile ne yapabiliriz diye düşündük ve kermes düzenleyelim diye karar verdik. SMA hastası Melisa için kermes düzenliyoruz. Katılım erken saatler olmasına rağmen çok güzel ilerleyen saatlerde artacağını düşünüyorum çünkü bütün Borçka bundan haberdar."diye konuştu.

kermes 1-1

Okul Öncesi Öğretmeni İlknur Şahin, SMA hastası Melisa’ya umut olmak için kermesi düzenlediklerini belirterek esnaf ve velilerin destek olduklarını aktardı.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Öğretmenlerinin düzenlediği kermes gün boyunca devam edeceği belirtilerek tüm Borçka halkının davetli olduğu aktarıldı.

kermes-2

kermes 4-1

Gülşen MAKAR

Editör: Editör Masası