Adaylığı netleşen Utku CİHAN hızlı bir şekilde ilçe de seçim çalışmalarına başladı. Sizler için Utku CİHAN’ın çalışma programını derledik. 
SİYASİ PARTİ ZİYARETLERİ  
İlk olarak ziyaretlere Siyasi partilerden başlandı. Hopa ilçesinde Başkanlıkları olan tüm partileri ziyaret etti.  Sol Parti İlçe Örgütü, İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Memleket Partisi İlçe Başkanı, DEM Parti İlçe Örgütü,  Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, Ak Parti İlçe Teşkilatı, Demokrat Parti ilçe Teşkilatı ve MHP İlçe Teşkilatı ziyaret edildi.
HOPA STK’LARI ZİYARET EDİLDİ
Hopa Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Hopa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Hopa Sanayi Sitesi yönetimi, Hopa Ziraat Odası, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası, Artvin Hopaspor Kulübü’nün yanı sıra Artvin İş Adamları Derneği, Sağlık Emekçileri Sendikası Artvin Temsilciliği, Tüm Emekliler Sendikası Hopa Şubesi, Hopa Liman Başkanlığı ve Liman Müdürlüğü ziyaretleri gerçekleştirildi.
Ziyaretler kapsamında mevcut Belediye Başkanımız Taner EKMEKÇİ ziyaret edildi. Sosyal medya hesaplarından” Hopa’nın güzel günleri için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” mesajı yayınlandı. 421258119 10160854070433898 8946496089475505451 N
Turan KASIMOĞLU’NA ZİYARET  
CHP önceki dönem Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu, örgüt eşliğinde ziyaret edildi. Gerçekleştirilen sohbet sonrası CHP Hopa Belediye Başkan adayı Utku Cihan, “Geçmiş dönem belediye başkanlarımızdan Turan Kasımoğlu’nu ziyaret ettik. Yerel seçimler ve Hopa üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Turan Kasımoğlu başkanımıza destekleri ve misafirperverliği için teşekkür ederim” ifadeleri kullanıldı.
SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI
Cumhuriyet Meydanında Seçim Ofisi açılışı gerçekleşti. Hopa’nın sorunlarına çözüm üretmek için projeler hazırladıklarını kaydeden Cihan, “Birçok çalışmayla beraber projelerle beraber kendimizi anlatmaya, Hopa’nın sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz. Bugün bu kalabalık bizim açımızdan çok değerli. Bambaşka bir Hopa’nın ilk adımını bugün burada atmış oluyoruz. Kadınlar için çocuklar için gençler için herkes için bambaşka bir Hopa’dan bahsediyoruz. Hopa’nın sorunlarını konuşmaya başladık. Trafik sorunu olmayan, çöp sorunu olmayan, tır sorunu olmayan bir Hopa’dan bahsediyoruz. Tüm bunları yapabilmenin çok mümkün olduğunu düşünüyorum. Ben 15 yıldır zaten belediyelerde çalışıyorum. Öncelikle İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde bu konularla ilgili birçok çalışma yürüttük. Belediyeciliği bilen bir ekiple sorunların nasıl çözüleceğini bilen bir ekiple bugün buradayız. Dolayısıyla Hopa’nın güzel yarınları için hep beraber bu deneyimle birlikte çalışacağız. Çok çalışacağız ve Türkiye’de parmakla gösterilen bir belediyecilik anlayışıyla Hopa için hep birlikte çalışıyor olacağız.Şimdiye kadar Hopa’da taş üstüne taş koyan Hopa’ya hizmet etmiş bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ederiz. Mevcut Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’nin yükselttiği bayrağı biz daha da yukarı yükselterek, çok daha fazla çalışmalar yaparak o bayrağı daha da yükselteceğiz. Hep birlikte çalışacağız.” ifadelerini kullandı.
CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir ise şunları kaydetti: “Bugüne kadar birlikte çok çalışmaya imza attık. İnanıyorum ki 31 Mart yerel seçimlerinde de Hopa’da yeniden Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandırıp hep birlikte hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi. 425624159 122124017822142301 7859852032499348131 N
TAKSİCİ ESNAFI İLE BULUŞTU
Hopalı Taksici esnafı ile kahvaltı da buluşarak, Taksici esnafın sorunlarını dinledi. Taksici esnafın ve durakların sorunları ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
DİĞER İLÇELEREDE GİDİLDİ
Murgul, Arhavi ve Kemalpaşa ilçe örgütleri ve belediye başkan adayları ziyaret edildi. Yerel yönetimlerde ortaklaşa yapabilecekleri çalışmalar hakkında görüşmelerde bulunuldu. Kemalpaşa seçim irtibat bürosu açılışına katılım sağladı. Artvin’in tüm ilçelerinde CHP bayrağını dalgalandırmak, sosyal demokrat belediyeciliği daha ileri taşımak için çalışacağız. Açıklamasında bulunurken Kemalpaşa Belediye Başkan Adayımız Erhan Yılmaz’a başarılar dilediler. 

Mahalleye Bir Kadın Eli Değecek Diye Yola Çıktım Mahalleye Bir Kadın Eli Değecek Diye Yola Çıktım

TERMİNAL ESNAFI İLE BULUŞTU 
Bambaşka bir Hopa’ya bambaşka bir terminal düşüncesiyle, 23 Ocakta güne terminalde bulunan esnafla kahvaltıda bir araya geldiler. Kente gelenlerin ilk durağı, esnafın deyimiyle kentin aynası terminalin yenilenmesi için yapılacaklar hakkında sohbet gerçekleştirildi. 
CANLI YAYINDA
Çay Tv ekranlarında İbrahim Eksilmez’in sunduğu 25.Saat programının konuğu oldu. Programda kendinden bahsederek Hopa İle ilgili projelerinden çalışmalarından bahsetti.
ADD KAHVALTISI
Sosyal medya hesabında “Büyük bir özveriyle bu güzel kahvaltıyı hazırlayan; hoş sohbetleriyle, fikirleriyle çalışmalarımıza katkı sunan kadınlara ve ADD Başkanımız Münevver Tamcan’a teşekkür ediyorum” mesajı yayınladı.

DİĞER ÇALIŞMALAR
31 Mayıs 2011’de deresine ve çayda emeğine sahip çıkarken hayattan kopartılan öğretmenimiz Metin Lokumcu için adalet talebiyle Trabzon Adliyesine ve Can Atalay’ın vekilliğinin düşürülmesine karşı Hopa halkıyla birlikte eyleme katılım sağladı.
Hafta sonunda ise Kemalpaşa ve Hopa için önemli bir buluşma gerçekleştirdi. CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Erhan Yılmaz ve ekibi ile birlikte Kemalpaşa ve Hopa’da şehir planlaması, kültür-sanat projeleri, hayvan barınağı ve bölgemizdeki atık sorunu gibi konular hakkında ortak projeler üzerine toplantı gerçekleştirdi.
Halkımızın refahı bizim öncelikli görevimizdir. Bu nedenle mesai mefhumu gözetmeksizin ilçe örgütümüz ve vatandaşlarımızla birlikte kapı kapı geziyor, halkın sorun, öneri ve taleplerini bizzat yerinde dinliyoruz. Halkımız müsterih olsun. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hopa bu yerel seçimlerde de en doğru kararı verecek ve yine en kaliteli hizmeti almaya devam edecektir" dedi.
Haftalık ve günlük hazırlanan programlarla çalışmalarına devam eden Hopa Belediye Başkanı Utku CİHAN’a CHP Hopa İlçe Örgütü olarak; yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları da katılım sağladı.

Editör: Editör Masası