Doruk oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada, "Seçimin sağlık bir şekilde tamamlanması için gerek güvenlik güçlerimiz gerekse de kamu görevlilerimizle her türlü tedbiri aldık." dedi.

Doruk, milletimize ve Artvin'e hayırlı uğurlu olmasını dileyerek kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirdiğini söyledi.

‘Yalancı Aranıyor’ Sahnelerde Buluşmaya Hazırlanıyor. ‘Yalancı Aranıyor’ Sahnelerde Buluşmaya Hazırlanıyor.

Seçim sürecinin ve seçimin Artvin'de huzur ve sükûnet içinde geçtiğini ifade eden Doruk, "Bugün söz vatandaşımızda vatandaşımızın kararını bekleyeceğiz. Bu saatten sonra milletimiz ne derse o olacak. Demokrasi şölenini burada tamamlamış olacağız." ifadelerini kullandı.

doruk oy (2)doruk oy (2)

Artvin’de 132 bin civarında seçmen olduğunu belirten Doruk, "İlimizde 132 bin civarında vatandaşımız 636 sandıkta oylarını kullanacak. Seçimin sağlık bir şekilde tamamlanması için gerek güvenlik güçlerimiz gerekse de kamu görevlilerimizle her türlü tedbiri aldık" diye konuştu.

Doruk, anneler günüyle seçimin aynı güne denk gelmesinin güzel bir tesadüf olduğunu ifade ederek, tüm annelerin anneler günü tebrik etti.

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası