Çalışmanın Tekrar Başlaması Tepki Çekti Çalışmanın Tekrar Başlaması Tepki Çekti

Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisi açılış programı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Vali Yılmaz Doruk, eşi Meral Doruk ve davetlilerin kurdele kesimi ile yapıldı.

2022-2023 eğitim-öğretim yılında açılan 427 kursa 6 bin 710 kursiyerin katılımıyla hazırlanan ürünler ziyaretçiler tarafından beğeni topladı.   

arhavi halk eğitim (5)

Açılış konuşması yapan Arhavi Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fatih Turan, “6 Şubat 2023 tarihinde güney illerimizde meydana gelen depremden etkilenen depremzede vatandaşlarımıza yönelik olarak kumaşı ve malzemesi Arhavi Kaymakamlığımız, hayırsever vatandaşlarımız, usta öğreticilerimiz ve kursiyerlerce karşılanan malzemelerden 1000 adet eşofman takımı, 500 adet bere ve atkı, 700 takım içlik, 500 adet uyku tulumu, 150 adet muhtelif giyim ürünü, 100 adet yatak çarşafı ve yastık kılıfı ve 70 adet de örgü bebek olmak üzere toplamda 3020 adet ürün kurumumuzca hazırlanarak deprem bölgesine gönderdik. Ayrıca vatandaşlarımız tarafından kurumumuza getirilen gıda ve temizlik ürünlerinin yer aldığı yardım kolileri de depremzedelere ulaştırdık” dedi.

arhavi halk eğitim (4)

Açılışta, usta öğretici ve kursiyerlere başarı belgesi ile kurs bitirme belgeleri de verildi.

arhavi halk eğitim (2)

Arhavi Halk Eğitim Merkezindeki serginin açılışına, Vali Yılmaz Doruk ve eşi Meral Doruk, Arhavi Kaymakamı Burak Çimşir, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Artvin Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Arhavi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Turan, kurum müdürleri, kurs eğitmenleri, kursiyer ve vatandaşlar katıldı.

arhavi halk eğitim (1)

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası