İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar başkanlığında Şube Müdürü Özcan Köse, ÖDM Müdürü Ayşe Arslan ve öğretmenlerin katılımıyla 05 Ekim Perşembe günü saat 09.00 'da TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Ortaokul Müfredatı Konu Soru Dağılımı Zümre Başkanları Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıda İl Müdürü Acar" Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyoruz. Bizler bundan sonraki yüzyıllarımız için daha donanımlı, dünyadaki yaşıtlarından daha nitelikli, kalbi vatanı, milleti ve bayrağı için heyecanla çarpan bir nesil yetiştirmek için çalışıyoruz.

zzümre topp ekk5

Eğitim şehri güzel Artvin’imizde geleceğimiz  sevgili çocuklarımızın başarısı için buradayız. Başarıyı etkileyen tüm süreci ve faktörleri iyi yönetmeliyiz. Ölçme ve değerlendirme bunlardan biridir. Bugün yapacağınız çalışma ile ilimizde ortak sınavlarda sorulması istenen, önerilen açık uçlu soru çalışmaları tüm eğitim öğretim yılı boyunca başarı ve verimlilik olarak bize yansıyacaktır. Çalışmalarımızın okullarımızda en yüksek faydayı getirmesini diliyor, çocuklarımızın başarısı için gösterdiğiniz tüm özveri ve fedakarlıklar için teşekkür ediyorum." dedi.

DURDURALIM BU FACİAYI DURDURALIM BU FACİAYI

Toplantı, açılış konuşmalarının arkasından ilçe zümre başkanlarının dağılımı ve konu soru dağılım çalışmalarının yapılmasıyla devam etti.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Editör: Editör Masası