Ön Başvuru Son Tarihi: 09 Şubat, Proje Başvuru Son Tarihi:14 Mart 2022
Artvin Çoruh Üniversitesi Tıbbi Aromatik Bitkiler İhtisaslaşma Koordinatörlüğü tarafından, “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma” proje başvuruları başladı.
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından koordine edilen ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile birlikte eşgüdüm halinde yürütülen "Artvin Çoruh Üniversitesi Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması" temalı proje çalışması kapsamında Artvin Çoruh Üniversitesi Tıbbi Aromatik Bitkiler İhtisaslaşma Koordinatörlüğü tarafından, “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma” proje başvuruları başladı.
Proje ile Artvin Çoruh Üniversitesinin bölgeye katkı sağlayarak öncelikle Tıbbi Aromatik Bitkiler (TAB) alanında rekabet gücünün geliştirilmesi, Üniversitenin bölge ile bütünleşmesinin sağlanması, bölgenin sürdürülebilir kalkınması, katma değeri yüksek çıktılar elde edilmesi, nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesi, bölgede rekabet gücü artışı, üretimde ve pazarlamada teknolojinin etkin kullanımı, istihdam artışı, tanınırlık yönünde çözüm sunan projelerin desteklenmesi amaçlanıyor.
Projenin başvuru takvimi ise şu şekilde açıklandı:
Ön Başvuru Son Tarihi:09 Şubat 2022, Ön Değerlendirme Sonuç İlan Tarihi: 14 Şubat 2022, Proje Başvuru Başlangıç Tarihi:14 Şubat 2022, Proje Başvuru Son Tarihi:14 Mart 2022, Değerlendirme Sonuç İlan Tarihi: 01 Nisan 2022.
Birden fazla proje başvurusu yapılabiliyor. Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projelerinde “yürütücü” veya “araştırmacı” olarak en fazla 4 projede görev alınabilir. Üniversite bünyesinde bulunmayan gerekli tüm makine/teçhizat, altyapı ve sarf ihtiyaçları proje kapsamında karşılanacak. Ön teklifler Artvin Çoruh Üniversitesi İhtisaslaşma Projesi Yürütme Kurulu tarafından ön değerlendirmeye tabi tutulacak. Yapılan değerlendirme ve seçim sonucunda ön proje başvuruları yeterli bulunan proje sahiplerinden, ikinci aşamada nihai proje başvuruları alınacak.
Ayşe Yılmaz

İlk Meclis Toplantısı Halka Açık Gerçekleşti İlk Meclis Toplantısı Halka Açık Gerçekleşti

Editör: Haber Merkezi