5 Yılda Hizmette Sınır Tanımadı 5 Yılda Hizmette Sınır Tanımadı

38. Olağan İlçe Kongresi Kemalpaşa’da başladı. İlçe başkanlığına aday olan Yoldaş Gümüşkaya kongrede konuşma gerçekleştirmeden önce ekip arkadaşlarını sahneye davet etti.

Kemalpaşa İlçe Başkanlığına ekibi ile birlikte, beraberlik ve kucaklaşmanın ışığında aday olduklarını açıkladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin buhran içerisinde olduğunu dile getiren Gümüşkaya “Abarttığımızı hiç kimse düşünmesin bu buhran yönetim buhranıdır. Bu buhran demokrasi buhranıdır, ekonomi buhranıdır. Değerli yol arkadaşlarım, sevgili büyüklerim hiçbir vatanseverin umutsuzluğa kapılma hakkı yoktur. Biz birlikte inançla, kararlılıkla ülkemizi bu buhrandan çekip çıkartacağız. Hatırlayın adalet yürüyüşünü hatırlayın. Maltepe Meydanı’nda ne diyorduk bu bir son değil bu yeni bir başlangıçtır. Üzülerek ifade ediyorum ki 21. Yüzyılda ülkemizin geldiği durum yasama, yargı ve basın tek kişinin vesayeti altına girmiştir. Demokrasi sadece kağıt üzerinde kalan bir söyleşi haline gelmiştir. Öyle bir noktadayız ki saray ne diyorsa yargı onu yapıyor. Bütün Kemalpaşa halkına sesleniyorum mutfağınızda yangın var mı? 22 yıldır ülkeyi bu hale getirenleri sorgulamak zorundayız. Demokrasi istiyorsak, sorgulamak zorundayız. Çocuklarımızı, geleceğimiz için değiştirmek zorundayız. Hep beraber değiştireceğiz, değiştireceğiz, değiştireceğiz. Bu karanlık iktidara karşı birlikte mücadele etmekten başka şansımız yoktur. Sorumluluk bizde, sorumluluk hepimizdedir. Ekip arkadaşlarımız ile birlikte davamız koltuk davası değildir. Cebimizde projelerimiz inandığımız yol arkadaşlığımız ile geliyoruz” dedi.

Yoldaş Gümüşkaya, kırgınlıkları gidermek, Kemalpaşa halkı ile bütünleşmek için aday olduğunu söyledi. İlçe Başkanlığına aday olan Adnan Karaibrahimoğlu’na başarılar dileyerek şu sözleri dile getirdi “Parti içindeki tüm kırgınlıkları gidermek için adayız. Kemalpaşa halkı ile bütünleşmek için adayız. İçe dönük değil dışa dönük bir örgüt kurmak için adayız. Kemalpaşa halkının derdine deva olmak için geliyoruz. Kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha etkin daha önemli yerlere taşımak için adayız. Türkiye’de iktidar olmak için adayız. Bu saydığımız ve dahasını sayabileceğimiz kurallar, önlemler bizim en büyük anayasamızdır. Buradan açıklıyorum; önümüzdeki seçimlerde köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak çalışarak kazanacağız. Evi ile çay tarlası arasında hapsolmuş kadınlara çalışarak kazanacağız. İşsizliğe, yozlaşmaya mahkum edilmiş gençlerimiz ile kazanacağız. Kemalpaşa halkını bu mücadeleye omuz vermeye çalışıyoruz. Adnan abiye çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Kim kazanırsa kazansın bu seçim sonucunda kazanan ilçe örgütümüz olacak. Kazanan Kemalpaşa halkı olacak”

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

Editör: Editör Masası