Cumhuriyet Halk Partisi İlçe kongreleri Kemalpaşa’da devam ediyor. İlçe Başkanlığı seçimlerinde Yoldaş Gümüşkaya ve Adnan Karaibrahimoğlu aday oldu.

kemalpaşşşa ağğ27 (3)

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından kongrede yer alan faaliyet raporu ve gelir gider tablosu okundu. Kongrede konuşma yapan İlçe Başkanı Taner Çakır “ 4 yıl boyunca görev yapmaktan onur ve guru duyduğum yönetim kurulumumuzun değerli üyeleri, Kadın kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarım ve yönetimi, partili büyüklerim, sivil toplum örgütlerinin değerli başkanları, muhtarlarımız, emekçi çalışkan ve fedakar cefakar basın mensupları, adını Ulu Önder Mustafa Kemal Paşa’dan alan Kemalpaşa ilçemizin çağdaş, laik, demokrasi ve Cumhuriyet Halk Partisi sevdalısı saygı değer hanımefendiler, beyefendiler 3. Olağan CHP Kemalpaşa ilçe kongremize hoş geldiniz. Bizim ilkelerimiz bellidir ve altı ok ile simgelenmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi ve üyeleri için siyasal yaşamda görev almak, onurlu bir toplum hizmetidir. Erdemli olmak, Cumhuriyet Halk Partili olmanın ön koşuludur. Siyasal görev ve etkinliklerde kamusal yararın gözetilmesi ve toplumsal çıkarların korunması esastır. Hiç kimseyi inancına, siyasi görüşüne, yaşam tarzına, düşüncelerine, etnik kökenine, rengine, diline, cinsiyetine göre ötekileştirmeden ve toplumu ayrıştırmadan "“önce insan” çaba harcarlar.  felsefesiyle hareket etmek önceliktir. Partili için başarı, partinin başarısıdır; siyasal eylem partinin eylemidir. Bu anlayışla partililer özel yaşamlarında görevlerinde, işlerinde ve üyesi bulundukları kuruluşlarda aklın ve bilimin öncülüğünde parti ilke ve değerleri doğrultusunda çalışırlar. Siyasal yaşamda erdemliğe, üretkenliğe, yeteneğe ve emeğe uygun yükselmek esastır. Partililer bu ilkelere bağlı olarak toplum hayatının ve parti görevlerinin gerektirdiği nitelikleri kazanmak sorumluluk yerlerine başarılı, bilgili, dürüst ve yetenekli üyelerin seçilmelerini sağlamak için sürekli çaba harcarlar” dedi.

kemalpaşa kongre ağ27 (3)

Balıkçı barınakları dev dalgaların esiri oldu Balıkçı barınakları dev dalgaların esiri oldu

Kemalpaşa’da 4 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı görevini yürüten Taner Çakır, seçilecek ilçe başkanına başarılar dileyerek son olarak şu sözleri dile getirdi “4 yıldır onurla, gururla, şerefle Atatürk ilke ve devrimlerine tam bağlı kalben yürüttüğüm ilçe başkanlığı görevimde açıklamış olduğum parti politikalarına en azami şekilde uymaya, yürütmeye gayret ettim. Bir yıl önce yönetim kurulumuz ile yapmış olduğumuz toplantımızda yaklaşan kongre de aday olmayacağımı açıklamıştım. Olağan ilçe kongresinde seçim sonucunda seçilen ilçe başkanlığına başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Kemalpaşa CHP İlçe Kongresine; Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, CHP İl Başkanı Orhan Atan, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir ve partililer katıldı.

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

kemalpaşşşa ağğ27 (2)kemalpaşşşa ağğ27 (1)kemalpaşa kongre ağ27 (1)

Editör: Editör Masası