Artvinli hayırsever iş insanı Nedim Koyuncu, doğum gününü 4 yıldır çocuk evlerinde kalan çocuklarla kutluyor.
Koyuncu, Artvin Valiliğinin izniyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinde kalan yaşları 9 ile 17 arasında 36 çocuk ile 11 kurum çalışanı için gezi düzenledi.
Koyuncu, 47. doğum gününe girerken, doğum gününü önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda yine çocuk evlerinde kalan çocuklarla geçirdi.
Bu yıl düzenlenen etkinlikler koronavirüs salgını nedeniyle pandemi kurallarına uygun olarak sade bir şekilde gerçekleştirildi.
Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde çocukları günübirlik misafir eden Koyuncu, sıcak ve samimi bir ortamda çocuklarla gün boyu güzel bir zaman geçirdi.
Koyuncu ardından çocukları bir mağazaya götürerek ayakkabı, mont, pantolon, kazak gibi çeşitli hediyeler aldı.
Hediyelerini alan çocuklar, doğum gününü kutladıkları Koyuncu’ya teşekkür etti.
Koyuncu, gazetecilere yaptığı açıklamada 2018 yılında kadar hiç doğum gününü kutlamadığını söyledi.
4 yıl önce eşiyle birlikte aldığı karar üzerine doğum gününü çocuk evlerinde kalan çocuklarla birlikte kutlamaya başladığını anlatan Koyuncu, “İlk doğum günümü 2018 yılında Gürcistan’ın Batum şehrinde bu güzel çocuklarla birlikte kutladık. 2019 yılında Rize’nin doğal güzellikleriyle ünlü Ayder ilçesinde yaptık. Geçen yıl ise Kemalpaşa’da etkinlikler düzenleyerek kutladık. Bu yılda korona virüs salgınından dolayı sade bir etkinlik yaptık. Çocuklarımızı Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde günübirlik misafir ettim. Salgın dolaysıyla yapmayı düşündüğüm müzik, gezi ve diğer eğlence etkinliklerini iptal etmek zorunda kaldık. Çocuklarımızın bir günde olsa gönüllerini almak, yüzlerindeki o mutluluğu görmek benim için en güzel doğum günü hediyesidir. “ dedi.

Balıkçı barınakları dev dalgaların esiri oldu Balıkçı barınakları dev dalgaların esiri oldu

Amacının doğum gününü kutlamak olmadığını, çocukların ne kadar değerli olduklarını kendilerine hissettirmek olduğunu ifade eden Koyuncu, “Çocukların çok mutlu olduklarını görünce doğum günümü 4 yıldır çocuklarla kutluyorum. Rabbim bizlere ömür verdikçe doğum günümü çocuklarla kutlamaya devam edeceğim." diye konuştu.
Koyuncu, devletin ve hükümetin çocuklara sahip çıktığını ve en iyi şekilde hayata hazırladığını da kaydederek, şunları söyledi:
“Bizlerinde vatandaş olarak, birey olarak üzerimize düşen görevler var. Farkındalık oluşturmak istedim. Çocuklarımızı çok seviyoruz ve onlara çok değer veriyoruz. Çocuklarımız ülkemizin geleceğidir. Bu çocuklar mutlu oldukça ben de mutlu oldum. Bu konuda bizlere yardımcı olan Artvin Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine ayrıca teşekkür ediyorum."

Editör: Haber Merkezi