Balıkçı barınakları dev dalgaların esiri oldu Balıkçı barınakları dev dalgaların esiri oldu

Samet Cihan: Kemalpaşa esnafımız yüzü gülmeye başladı
Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Samet Cihan, görevde olduğu iki buçuk aylık süreçte gerçekleştirdiği faaliyetler ve Sarp sınır kapısındaki yoğunluk hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Sarp sınır kapısında Ramazan'dan sonra işlerin daha yoğun olacağını düşündüğünü aktaran Başkan Samet Cihan, bu sayede Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinin turizm alanında hareketli olacağını vurguladı.
Hopa ve Kemalpaşa’daki esnaflar için projeler gerçekleştiren Samet Cihan, daha yolun başında olduğunu belirterek çalışmalara devam edeceğini belirtti.
Başkan Cihan;“Yapacağımız şeyler tabii ki var çünkü biz seçimde birçok vaat verdik bunları da tek tek yerine getirmeye çalışıyoruz. Daha 2 aylık bir süreç oldu birçok projeyi hayata geçirmeye çalıştık geçirdik de daha tabii ki yolun başındayız yapacağımız çok şeyin olduğunu düşünüyoruz. Projelendirilmiş şeyler var ama projelerimizin dışında söylemediğimiz ve yapacağımız şeylerde olacaktır illaki bunlar içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. İşimizin başındayız esnaflarımızın her türlü yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz onlara hangi anlamda destek olabilirsek destek olmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.
Kemalpaşa esnafının Sarp sınır kapısındaki yoğunluk sayesinde yüzünün gülmeye başladığını söyleyen Başkan Samet Cihan bu hareketliliğin pandeminin sıkıntılı sürecini atlatmaya katı sunacağını vurguladı.
Samet Cihan, “Sarp sınır kapısı şu an çok yoğun aktif bir şekilde insanlar geliyor Kemalpaşa esnafımız bu konuda yüzü gülmeye başladı. Yoğunluk var tabii bunun Hopa’ya da yansımaları oluyor. Umarım bu yoğunluk bu şekilde devam eder. Esnaflarımız da pandemiden sonra özellikle 2 senelik sürede çok büyük sıkıntılar yaşadı bu sıkıntılı süreci de bu hareketlilikle kapının yoğun olması insanların gidip gelmesi ile o sıkıntılı süreci de atlatmış oluruz diye düşünüyorum. Ramazan'dan sonra işlerin daha yoğun olacağını düşünüyorum bu bölgede. Artvin Rize havaalanında açılacağını düşünürsek buraya bir turist akını yabancı insanların buraya gelmesi Hopa ve Kemalpaşa ilçelerimizin de ekonomik anlamda faydalanabileceği ne düşünüyorum.” dedi.
Sedat Başar

Editör: Haber Merkezi