Küçük yaştan itibaren gelinlik sektörünün içerisinde olduğunu anlatan Cennet Özer, iş yerini 2017’de açtığını belirtti.

Özer, 2023 yılında Borçka’da düğün sezonun yoğun geçtiğini belirterek taleplerin oldukça fazla olduğunu söyledi. Gelinlik fiyatlarının 10-12 bin TL’den başlayıp 20-25 bin TL arasında olduğunu aktardı.

düğn sezonu (1)

Borçka 103. Yıl Dönümünü Kutladı Borçka 103. Yıl Dönümünü Kutladı

Kişiye özel dikimler yaptığını söyleyen Özer, 2023 senesinde gelinlik modelleri arasında saten tercih edildiğini aktararark “Bu sene saten karolin ağırlıklı gidiyor, genellikle sade tercih ediliyor. Çok dantellerde var ama bu sene saten üzerine gidiliyor” dedi.

Gelinlik tercih ederken dikkat edilmesi gereken unsurlar hakkında bilgi veren Özer “ Çok dantel kullandığımız zaman çok çok ağır oluyor, ağır olduğu zaman bir de buna kuyruk eklendiğinde gelin hiç hareket edemiyor. Kuyruk çok güzel duruyor ama buradaki salonları düşündüğümüzde kuyruk gitmiyor. Manken üzerinde görüyoruz ama bizim fiziğimiz manken gibi olmayabiliyor. Onun duruşu ile bizim üzerimdeki duruş asla aynı olmayabiliyor. O yüzden model beğenebilir ama üzerlerine uyarlayabilmemiz gerekiyor bunun için prova şart” ifadelerini kullandı.  

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

düğn sezonu (3)

Editör: Editör Masası