Görev Değişikliği nedeniyle Tarım ve Orman İl Müdürü görevinden ayrıldı.
Artvin Tarım ve Orman İl Müdürü olarak 5 yılı aşkın süredir Artvin’de hizmet veren Dursun Okur, görev değişikliği nedeniyle basın metni yayınlayarak Artvin Kamuoyuyla vedalaştı.
Ankara’da Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü’ne Tarım ve Orman Uzmanı olarak atanan Dursun Okur, her daim insanı mutlu kılma, daha çok üretme bu esnada “üreticiyi korurken tüketiciyi de kollama” prensibiyle hareket ettiğini belirterek, yeni görevinde de bu anlayışla hizmet vereceğini açıkladı.
Dursun Okur yaptığı açıklamada şu ifadelere yer veridi:
"Ülkemin en müstesna, en eğitimli ve Vatan Coğrafyamıza meş'âle olmuş göğe komşu topraklarda doğası vahşi insanı yahşi eğitimciler diyarının güzîde insanları, Aziz Hemşerilerim!
Ülkemizin cefakâr, elleri nasırlı çiftçisine 1986 yılında Hakkâri ili Uludere İlçesinde (an itibariyle Şırnak iline bağlı) başlayan memuriyet hayatım, Cenab-ı Hakk’ın nasip kılması ve inayeti ile Haziran 2016 tarihinden beri de, Ata Diyarım olan şanlı Artvin'imizde Tarım ve Orman İl Müdürü olarak devam etti.
Artvin Tarım ve Orman İl Müdürü olarak 5 yılı aşkın süredir canla başla, mesâi mevhûmu aramaksızın, aziz çiftçimizle görev alanımıza giren tüm sektör paydaşlarımız olan Kooperatiflerimiz, Birliklerimiz, Ziraat Odalarımız, STK’lar ve basın mensuplarımız ile yüz yüze ve tüm sahalarda bire bir şekilde sürdürdüğüm görevim, yüce devletimizin tensip ve takdirlerine istinaden görev değişikliği yapılmak suretiyle Artvin bazında sona erdirilerek Ankara'da Tarım ve Orman Bakanlığımızın Tarım Reformu Genel Müdürlüğü emrine Tarım ve Orman Uzmanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım.
Son 5 buçuk yıldan beri kendi vilâyetimde büyük bir iştiyakla, zevkle, gururla ve gayretle sürdürdüğüm görevim esnasında bana destek olan ilimiz AK Parti 26. ve 27. Dönem Milletvekilleri Dr. İsrafil Kışla ile Avukat Ertunç Erkan Balta’ya, başta Sayın Valimiz olmak üzere, idârî ve bürokratik kademelerdeki tüm amirlerimizle, kıymetli personellerine ve mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi, şükranlarımı arz ederken, bilmeyerek ve istemeyerek gönül kırıklığına sebep olmuşsam haklarınızı helâl etmenizi istirham ediyorum. Bizim de ola ki bir hakkımız geçmiş ise, gânî gânî helâl olsun. Memuriyet hayatım boyunca, her yerde, her zaman ve Vatanımın her köşesinde "Halka hizmet Hakk’a hizmettir!" düsturu ile ve her daim insanımızı mutlu kılma, daha çok üretme bu esnada “üreticiyi korurken tüketiciyi de kollama” prensibiyle daha güzel bir emsal olma gayreti içinde olduk.
Nasip olup da hizmetimizin devamı mümkün olduğu müddetçe, aynı kutlu çizgideki gayretlerimizde asla en küçük bir gevşeme, küsme ve atâlet hâsıl olmayacaktır. Zira, bu çizgiden hiç bir şekilde ve şartta şaşmamayı; iman, vatanseverlik, milletperverlik ve samimiyet gibi mukaddes kavram ve kurumların asla şaşmaz bir kuralı olarak görürüm.
Bu duygu ve düşüncelerle;
Artvin Vilâyeti Coğrafyamızın Sayın kamuoyuna ve Aziz Hemşerilerime veda ederken, herkese en kalbî duygularımla selâm ve saygılarımı arz eder bundan böyle Ankara’da bir kardeşinizin, hemşehrinizin olduğunu bilmenizi isterim."
Songül Yılmaz

Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Netleşti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Netleşti

Editör: Haber Merkezi