Borçka 103. Yıl Dönümünü Kutladı Borçka 103. Yıl Dönümünü Kutladı

Borçka Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile “Gençliğin Işığı, Geleceğin Işığı” adı altında İsmet Acar Turizm ve Sosyal Tesislerinde etkinlik düzenledi. Günün anlam ve önemine dair konuşma gerçekleştiren Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan“Atatürk’ün Türk gençliği dediği sizler bu bayramın en anlamlı kısmısınız. Mustafa Kemal Atatürk gençliğin enerjisini, potansiyelini ve geleceğini şekillendirme gücünü çok iyi gördü işte bu yüzden gençlik bu ulusun geleceğidir demiştir.

Gençliğin Gücü (1)

Bu sözler siz gençlerin ne kadar önemli olduğunu bir ulusun geleceğini ne kadar etkileyebileceğinizi göstermektedir. Atatürk’ün bir emaneti gençlerimize olan güvenini bugün burada gençlik şöleninde bir kez daha hatırlatmak ve onu yaşatmak, gelecek nesillere aktarmak bizlerin en büyük görevidir. Sevgili gençler sizler bu ülkenin geleceğisiniz, sizler bu toprakların umudusunuz. Atatürk’ün sizlere olan güvenini, umudunu ve sevgisini hatırlatıp onun yolunda gitmek milli irademizin ve bağımsızlığımızın simgesi olan sizlerin görevidir. Bu vesile ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Gençliğin Gücü (2)

Düzenlenen etkinlikte, Gençliğe Hitabenin okunmasının ardından Borçka Belediyesi Kadın Korosu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği türküleri söyleyerek etkinlik sonlandı.

Gülşen MAKAR

Gençliğin Gücü (5)

Gençliğin Gücü (3)

Editör: Editör Masası