İstanbul’dan Borçka’ya memleketini ziyaret etmek için gelen Nadir Ataman, Borçka ilçesinden Murgul’a dolmuş olmaması sebebiyle serzenişte bulundu.

Akrabalarını ziyaret etmek için Borçka^dan Murgul’a çıkmak isteyen fakat dolmuş olmamasından kaynaklı Murgul’a gidemeyen Nadir Ataman, Borçka ve Murgul ilçeleri arasında ulaşım sorunu yaşandığını belirtti. Vatandaşların rahatlıkla ulaşımını sağlaması için belediye otobüsü olması gerektiğini söyledi.

İki ilçe arasında yaşanan dolmuş sorunu ile ilgili Ataman şu sözleri dile getirdi “Borçka’dan Murgul’a gitmek istedim ama ne dolmuş ne de otobüs hiçbir şeyin olmadığını söylediler. Murgul ve Borçka arasında belediye otobüsü olmalıdır, çünkü vatandaşın rahatlıkla gidip gelmesini sağlanmalıdır. İki ilçe arasında ulaşım sorunu yaşanıyor, bunun hastası, öğrencisi, geleni gideni ve akraba ziyaretleri var maalesef özel araba tutup ancak Borçka’dan Murgul’a, Murgul’dan Borçka’ya pahalı bir ücret ile gidip geleceğimi söylediler. Çok üzüldüm. Önerim şu gerek Murgul Belediye Başkanı gerekse Borçka Belediye Başkanını ziyaret edip mutlaka bu durumdan bahsedip iki ilçe arasına servis koymalarını dile getireceğim. Böylece ziyaretçilerin, vatandaşların ve öğrencilerin kolaylıkla Borçka’dan Murgul’a gidebilecekler. Geçen sene geldiğim zamanda aynı şeyi yaşadım, şimdi yine aynı sorunu yaşıyorum” dedi.  

İstanbul Sarıyer'de yaşadığını belirten Ataman Borçka lisesi müdürlüğü yapmış ve 84 yaşında, memlekette akraba ve dost ziyaretlerine gelmiş.

Öğrencilere Çini Sanatı Tanıtıldı Öğrencilere Çini Sanatı Tanıtıldı

Haber: Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası