Kemalpaşa'da Gençlik Merkezinin hazırladığı Gençlik Merkezleri Tanıtım Günü programına yoğun katılım gerçekleşti. 15-20 Mayıs Gençlik Haftası ile düzenlenen program saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Gençlik Merkezi Müdürü Bahattin Yılmaz günün anlam ve önemine dair konuşma gerçekleştirdi. Gençlerin ikinci adresinin Gençlik Merkezi olduğunu dile getiren Yılmaz“ Gençlik Merkezleri, gençlerin enerjisini, yeteneklerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak için önemli bir role sahiptir.

Kemalpaşa da Gençlik Haftası (1)

Gençlik Merkezleri, gençlerin sosyal etkileşimlerini artırırken eğitim, kültür, sanat ve spor gibi alanlarda kendilerini geliştirmelerine olanak tanır. Bu merkezler, sizin gibi gençlerin potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olur ve gelecekteki hedeflerine ulaşmaları için destek sağlar. Gençlik Merkezlerinde sunulan etkinlikler ve programlar çeşitlilik gösterir. Örneğin, spor meraklıları için spor salonları ve sahalar, dans, jimnastik, basketbol, futbol gibi farklı spor dallarında dersler ve turnuvalar düzenlenir. Müzik, tiyatro ve sanatla ilgilenen gençler için ise müzik stüdyoları, sergi alanları ve drama atölyeleri gibi imkanlar sunulur. Kültür, sanat, spor ve sosyal etkinlikler alanında hizmet veren Gençlik Merkezlerimiz milli ve manevi değerler konusunda da rehberlik hizmeti sunmaktadır.

Kemalpaşa da Gençlik Haftası (5)

Bu merkezler aynı zamanda akademik gelişimi destekleyen eğitim programları da sunar. Öğrencilerin ders çalışabilecekleri sessiz çalışma alanları, rehberlik hizmetleri ve dil kursları gibi fırsatlar gençlerin kendilerini daha iyi bir şekilde yetiştirmelerine yardımcı olur. Gençlik Merkezi olarak bizde hafta boyunca gençlerimiz ile 20’ye yakın program icra edeceğiz. Bugün burada bulunmamız ve gençlik merkezlerinin önemi hakkında bilgi edinmeniz beni çok mutlu ediyor. Unutmayın, gençlik merkezleri sadece sizlerin ihtiyaçlarını karşılamakla kalmaz, aynı zamanda sizlere destek olan sizi anlayan bir topluluk sunar. Gençlik Merkezleri gençlerin ikinci adresidir” diye konuştu.

Kemalpaşa’yı Örnek Bir Kent Haline Getirerek Göstermek İstiyoruz.” Kemalpaşa’yı Örnek Bir Kent Haline Getirerek Göstermek İstiyoruz.”

Kemalpaşa da Gençlik Haftası (2)

Gençlik Merkezleri tanıtım günü programında Hemşin horonu gösterisi, bağlama, judo, drama, güreş kursu gösterisi vatandaşlara sunuldu. Protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleşen program standları gezerek sonlandı.

Gülşen MAKAR

Kemalpaşa da Gençlik Haftası (7)

Kemalpaşa da Gençlik Haftası (6)

Kemalpaşa da Gençlik Haftası (4)

Editör: Editör Masası