Balıkçı barınakları dev dalgaların esiri oldu Balıkçı barınakları dev dalgaların esiri oldu


Kemalpaşalı genç girişimciler Turizmci Atan Çakır ve Gazeteci-Turizmci Ramazan Balcıoğlu Kemalpaşa’da seyahat firması açılışını gerçekleştirdi.
Ali Osman Ulusoy, Prenskale, Lüks Karadeniz ve Lüks Artvin yazıhanelerinin açılışı gerçekleştirildi.
Yeni ilçe Kemalpaşa’da ihtiyaç duyulan bir hizmetin sunulmasından duydukları mutluluğu dile getiren davetliler, küçük de olsa Kemalpaşa Şehir Otogarı’nın yapılması gerektiğine dikkat çektiler. Yazıhanelerin açılışında konuşan şirket ortaklarından Atan Çakır,“25 yıldır bu mesleğin içindeyim. Onbinleri birbirlerine kavuşturdum. Şimdi ilçem Kemalpaşa’nın tanıtımı için çaba harcayacağız. Halkımızın seyahatleri daha güzel olsun diyerek, gazeteci Ramazan Balcıoğlu ile birlikte bu hizmeti başlatmış oluyoruz. Halkımıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.
Açılış sonrası şirketin ortaklarından Ramazan Balcıoğlu, “Açılışımıza firma sahipleri bizzat gelerek bizi onurlandırdı. Hava koşulları-sağlık sebeplerinden dolayı gelemeyen, ama arayıp iyi dileklerde bulunan, kalplerindeki güzelliklerini seçtikleri çiçeklerle bizlere gösteren Hopa ve Kemalpaşa belediye başkanlarına, Hopa iş insanlarına, dost, arkadaş ve STK temsilcilerine, Kemalpaşa halkına binlerce kez teşekkür ederiz. Hepimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Sedat Başar

Editör: Haber Merkezi