Ülker, “Takımımızla Gurur Duyuyorum”
Kadınlar Hentbol 1. liginde mücadele eden Artvin 7 Mart Spor yaşanan olumsuzluklara rağmen mücadeleden vaz geçmiyor. Ligde Kalmak için mücadele eden Takımın durumu hakkında antrenör Murat Ülker, açıklama yaptı.
7 Mart spor antrenörü Murat Ülker, tam kadro maçlara çıkma hesabı yaparken sahalarda aksiliklerle karşılaştıklarını belirterek hakemin vermiş olduğu bazı kararların sporcuların motivasyonunu düşürdüğünü söyledi.
Aksaray karşılaşmasını son saniye golüyle kaybettikleri için çok üzgün olduklarını belirten Ülker, “Bu sene takımımızın şanssız puan kaybetmelerine şahit oluyoruz. 1. Ligde üst sıralarda olmamız gerekirken Lig’in başladığı dönemlerde 2-3 sporcumuzun sakat olması şu anda bir sporcumuzun ameliyat olması ve bir sporcumuzun da dizinde problem olması nedeniyle kadroda bir sıkıntı yaşadığımızı söyleyebilirim. Ayrıca Aksaray müsabakasında bir sporcumuzun omzunun çıkması nedeniyle maçlarda bazı sorunlar yaşadık. Kızımızın omzunun çıktığını tespit etti doktorlar ve sonrasında omzunu yerleştirdiler bu müsabakalarda olacak şeyler ancak evdeki hesap çarşıya uymuyor biz tam kadro maçlara çıkma hesabı yaparken sahalarda böyle problemlerle karşı karşıya kalabiliyoruz. Bu hafta Aksaray maçına gerçekten çok iyi hazırlandık geçen hafta Rize Pazar'da yapmış olduğumuz çok hata ile ve bu hafta baktığımızda bunun yüzde 50’ye indirmiş durumdaydı ancak çok da inanmıştık maçı alacağımıza. Bu maçı aldığımızda ligde kalma oranımız yukarıya çıkacak” diye konuştu.
Ligde kalmak için mücadele verdiklerini belirten Ülker, “Maçın içerisinde dönem dönem hakemlerin ve gözlemcilerin damga vurdu bir maç oldu. Bu bizim müsabakada ki motivemizi kaybettirdiğini söyleyebiliriz. Bu bilinçli veya bilinçsiz yapılan hareketler sonucunda takımımız bir sayı yenildi takımımız iki devre önde tamamlamıştı ancak hakemin vermiş olduğu kararlar ile oyun kısa süre içerisinde durmak zorunda kaldı, sporcuların motivesini düşürdüğünü düşünüyorum. Çünkü biz öndeyken rakip stres ve problem yaşarken böyle olaylardan etkilendiğimizi açıkça söyleyebilirim ancak sporcuların dönem içerisinde çok iyi bir performansı olduğunu söyleyebilirim. Çok inanmıştılar bu maçı aldığımız takdirde yeni bir sayfa açıp devam edecektik. Genç kadroyuz, güçlü gençlerimiz var yeniliyoruz belki küme düşebiliriz ancak takımımızdan gurur duyuyorum ilimize böyle bir takımın var olması beni nasıl mutlu ediyor ise ilimizdeki önde gelen büyüklerimi de Artvin halkını da mutlu ettiğimi düşünüyorum. Artvin ilimizin çocuklarının bu başarısından insanların memnun kaldığını görüyorum. Ece Ersöz oyuncumuz sakat olduğu için 3 hafta sahalardan uzak kalacak ve ardından Hazal kızımızın dizinde bir problem var, Fatma Şahin kızımız vardı ayağından ameliyat oldu bu sezonu kapattı bir sporcumuz temasta olduğu için karantinada aramızda değil bu sağlık sorunları da eklenince ister istemez problem yaşayabiliyoruz. Şansımız devam ediyor ligde, ligde kalmak istiyoruz düşsek bile mücadele ederek algı operasyonlarına katılmadan bize yapılan oyunları görmeden bu maçı kazanmak istiyoruz. Son dönemlerde ilimize gelen arkadaşlarımızın yanlı maç yönettiğine de şahit oluyoruz. Bunlar bizi çok üzüyor ama bunları burada söylemek istemiyoruz onların oyunlarına gelmeyeceğiz. Dik duracağız herhangi bir kimseyi töhmet altında da bırakmayacağız ama bize yapılan haksız duruşları da görmezden gelmeyeceğiz. Bunun yeri ve zamanı geldiğinde buradan hentbol camiamıza duracağımızı ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
Songül Yılmaz

Müdür-Müdür Yardımcıları Kurul Toplantısı gerçekleştirildi Müdür-Müdür Yardımcıları Kurul Toplantısı gerçekleştirildi

Editör: Haber Merkezi