Yeşil ve Mavi renklerin bir arada olduğu Borçka ilçemizin, güzel köylerinden biri olan İbrikli köyünün çalışmalarıyla her zaman kendinden söz ettiren mevcut muhtar İlker ÖZKURT 2024’te İbrikli Köyü için muhtar adaylığını açıkladı. 

2019’da göreve ilk geldiği günden itibaren köyü için mücadele veren, 7’den 70’e büyük küçük demeden her haneye dokunan, çalışmalarıyla ön planda olan ve gelecek odaklı çalışan muhtar İlker ÖZKURT, çalışmalarının hız kesmeden devam etmesi ve köyünün daha iyi noktalara gelmesi için tecrübesini ilke edinerek İbrikli köyünden tekrar muhtar adayı.

Balcı “Eksiklikleri Tespit Ederek Çalışacağız” Balcı “Eksiklikleri Tespit Ederek Çalışacağız”

Özellikle köyün ulaşım ve alt yapı sorunlarına 2019’da göreve gelir gelmez el atan muhtar, gelecek 4 yıl planlamasında İbrikli Köyünün turizme daha açık hale gelmesi için, köy halkının daha düzenli ve ferah bir yaşam sağlaması için projelerini hayata geçireceğini açıkladı. 

Muhtar adayı İlker Özkurt “Halkımıza hizmet, güzel bir geleceğimizin temellerini atar” diyerek çıktığı bu adaylık yolunda “ Tek işimiz İbrikli Köyüne hizmettir. Turizm odaklı çalışmalarımızı gelecek dönemde başlatacağız, tamamlanması gereken çalışmalarımızı da hız kesmeden devam ettireceğiz. 2019 yılından bugüne kadar gece gündüz, yaz kış demeden köy halkımız için yaptığımız çalışmalar yapacaklarımızın teminatıdır. Köyü bilen, köylüyü tanıyan, her taşını toprağına karış karış dokunan biri olarak halkımızın bize güvenini asla kaybetmedik. Benim için öncelik, köy halkımızın onlar için yaptığımız çalışmalardan mutlu olmasıdır. Ek iş olarak değil tek iş olarak bu hizmet yoluna 2019’dan beri mücadele verdik, bundan sonrada hizmet yolunda mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.

Editör: Editör Masası