“Sorunları Kısa Sürede Çözmek İçin Buradayım” “Sorunları Kısa Sürede Çözmek İçin Buradayım”


Dünya Çocuk Kitapları Günü kapsamında öğrencilerle kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.
Okuyan Artvin Projesi kapsamında Fahri Acar ve beraberindeki ekip Kınalıçam köyü İlkokul ve Ortaokulunu ziyaret ederek, okula getirdikleri kitapları öğrencilere dağıttılar.
İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Ar-Ge Birimi Şube Müdürü Ahmet Bürlükkara ve Ar-Ge Biriminde görevli öğretmenler ve Yusufeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Alp eşliğinde, Dünya Çocuk Kitapları Günü çerçevesinde, Okuyan Artvin projesi Yusufeli İlçe Koordinatörü Elif Özkan’ın da katılımı ile Kınalıçam köyü İlkokul ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle kitap okudular.
Ziyarette, Okuyan Artvin Projesi kapsamında okula getirdikleri kitapları öğrencilere dağıtan Ar-Ge Birimi, ardından Fahri Acar’ın da katılımı ile öğrenciler ile kitap okuma etkinliği yaptılar. Ziyaretin devamında öğretmenler ile toplantı yapan Acar “Öğrencilerimiz nerede ve hangi okulda eğitim alırsa alsın öğrencilerimiz arasında imkân ve fırsat eşitliğini sağlamalıyız. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” dedi. Salgın sebebi ile Müdürlüğümüzce planladığımız projelerimizi ara tatil sonrası hızla başlatacağımızı belirten Acar, okuma alışkanlığı kazandırma ve okumayı sevdirmeyi amaçlayan Okuyan Artvin projesine verdiğimiz önemin altını çizdi.
Artvin’de eğitimi güçlendirmek için el birliği ile çalışmaya devam etmemiz gerektiğini de belirten Acar, öğretmenlerimizin motivasyonlarından bir şey kaybetmeden mesleklerini icra etmelerini tavsiye etti. Öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar dileyen Acar, ziyaretini sonlandırdı.
Artvin Milli Eğitim Müdürlüğü

Editör: Haber Merkezi